Commerciële keukenkranen voor thuis

Commerciële keukenkranen voor thuis

Productnaam Commerciële keukenkranen voor thuis Productkenmerk 1. Roestvrijstalen afwerking voorkomt watervlekken en vingerafdrukken; vereist minder reiniging, zonder dat u de kraan na elk gebruik hoeft af te vegen. 2. Hoog commercieel ontwerp: kraanontwerpeigenschappen een op zwaar werk berekende open de lentetuit van de rol en ...
Praat nu

Productdetails

Productnaam

Commerciële keukenkranen voor thuis

Productkarakteristieken

1. Roestvrijstalen afwerking voorkomt watervlekken en vingerafdrukken; vereist minder reiniging, zonder dat u de kraan na elk gebruik hoeft af te vegen.

2. Hoog commercieel ontwerp: kraanontwerpeigenschappen een op zwaar werk berekende open de lentetuit van de rol en veilige droegingsarm voor een industriële blik met moderne aantrekkingskracht.

3. Duurzame metalen constructie met loodvrije waterweg en keramische cartridge voor levenslange lekvrije prestaties.

4. Groot en comfortabel, met een unieke vierkante vorm voor een schone, moderne look en moeiteloze flow control

5. Voor uw gemak wordt de kraan geleverd met waterlijnen, optionele dekplaat en alle bevestigingshardware inbegrepen

6. Hoge-booguitloop en 360 graden rotatie: biedt meer kamerpotten / -pannen en een betere afvoerhoogte voor gootsteen.

7. Neerklapbare sproeilans is voorzien van een lange slang, die een keukenkraan voor warm en koud water met een lange reikwijdte en de best geperste spray levert.

8. Loodvrije zware messing constructie met dikke verchroomde afwerking, en een vaste koperen cartridge blijft lang bruikbaar

9. Trek de voorloopsproeier met de bijgeleverde zwenkuitloop naar beneden, zodat de kraan terugslagklep bevat om kruisstroom te voorkomen.

10. Commerciële keukenkranen voor thuisgebruik maken gebruik van het heavy-duty commerciële open-coil veerontwerp. De flexibele metalen buis kan meer dan 100 duizend cycli heen en weer worden gebogen met een toegevoegd roestvrijstalen omhulsel op het grensvlak tussen de buis en de kraan om de levensduur van de buis te verlengen.

11. Verfijnd ontwerp met ergonomische functionaliteit

12. Hiermee kan de gebruiker schakelen tussen opties voor pauzeren, spuiten en streamen

13. Weerstaat opbouw en is gemakkelijk schoon te maken


Onderzoek