Uittrekbare keukenkraan met dubbel handvat

Uittrekbare keukenkraan met dubbel handvat

Productnaam Dubbele handgreep naar beneden trekkende keukenkraan Productkenmerken 1. Deze kraan is een oversized pull-down keukenkraan die een professionele stijl in uw keuken brengt, het zal gemakkelijk de aandacht van iedereen krijgen. Deze kraan heeft een hoge, hoge zwanenhalsuitloop. Je moet de ruimte overwegen ...
Praat nu

Productdetails

Productnaam

Dubbele handgreep keukenkraan naar beneden trekken

Producteigenschappen

1. Deze kraan is een oversized pull-down keukenkraan die een professionele stijl in uw keuken brengt, het krijgt gemakkelijk de aandacht van iedereen. Deze kraan heeft een hoge, hoge zwanenhalsuitloop. U moet rekening houden met de benodigde ruimte voor een dergelijke tuit. High-boog uitloopontwerp met 360-graden rotatie, biedt meer ruimte voor een verscheidenheid aan gootsteenactiviteiten met een Premium metalen constructie. Dit soort keukenkraan is bestand tegen corrosie en verkleuring door dagelijks gebruik.

2. De veelzijdigheid van de tuit met dubbele functie belucht de stroomuitloop en de uiterst krachtige reinigingsspoelsproeier. De brede, krachtige spray maakt het opruimen gemakkelijker, om alle verschillende taken van de keukenruimte te vergemakkelijken.

3. Deze slangen hebben opschroefverbindingen die gemakkelijk kunnen worden geïnstalleerd op bestaande stopkleppen met schroefdraad die aansluiten op de gootsteenkraan van uw huis. Ons flexibele, grote ontwerp is bestand tegen corrosie en is gemakkelijk te installeren.

4. Dubbel handvat pull-down keukenkraan is gemaakt van duurzaam messing, mooi verchroomd, gebouwd om te weerstaan krassen, corrosie en aanslag.

5. De hoge boog open-coil uitloop kan draaien op 360 graden, in staat om elk deel van de gootsteen te bereiken; Uittrekbare spuiten met platte uitloop voor flexibel gebruik; Dubbele handgrepen voor temperatuurregeling en stroomregeling.

Specificatie

Productnaam: Trekhendel met dubbele greep en keukenkraan

Model nr .: BY81710K-3

Structuur: dubbel gat

Stijl: modern

Opening Way: Revolving Type

Aantal grepen: twee handgrepen

Purified Water Outlet: Without Purified Water Outlet

360 draaibaar: 360 draaibaar

Handelsmerk: BOYUAN / OEM

HS-code: 8481809000

Materiaal: messing

Oppervlaktebehandeling: Chrome

Uitlaatstijl: algemeen

Functie: mechanisch

Heet en koud water: koud en warm

Installatie Type: Wandmontage

Transportpakket: standaard exportdoos

Herkomst: Zhejiang, China

Productafbeeldingen

BY81710K-3.jpg


Onderzoek