Pull-down keukenkraan

Pull-down keukenkraan

Geborsteld nikkel afgewerkte pull-down hoge booggootsteenkraan - BY 81704 K
Een goede keukenkraan combineert traditionele elegantie met moderne kenmerken. BY 81704 K is een goed ontworpen product met een hoge boog en flexibele afrolslang.
Praat nu

Productdetails

product beschrijving

Dit soort uittrekbare keukenkraan maakt gebruik van reflextechnologie, waardoor de afrolslang soepel uitschuift en intrekt. Het maakt gebruik van vlekbestendige roestvrijstalen afwerking om vingerafdrukken en watervlekken te weerstaan. Het maakt gebruik van krachtige schone spuittechnologie, die 50 procent meer spuitvermogen levert vergeleken met de meeste van onze pulldown- en uittrekbare kranen zonder de power clean-technologie. styling zorgt voor strakke, vloeiende lijnen die passen bij een breed scala aan keukenstijlen en ontwerpen en vereenvoudigt ondertussen het onderhoud en schoonmaken. een verscheidenheid aan spoelbakactiviteiten. De mengkraaninzet heeft harde, duurzame keramische schijven die bestand zijn tegen de hoge wrijving die optreedt wanneer u de temperatuur van het water verandert. Het is van hoge kwaliteit en wint een goede reputatie bij onze klanten wereldwijd.


Notitie

Deze kraan is groot en zwaar, aanbevolen voor het dikke aanrecht of dik aanrecht. Om te voorkomen dat u een product met een verkeerde maat koopt, moet u op de maat letten.

Technische details

Type: keukenkraan

Type installatie: op het dek gemonteerd

Plaats van herkomst: Zhejiang, China

Modelnummer: BY 81704 K

Oppervlakteafwerking: geborsteld nikkel

Aantal handgrepen: enkele handgreep

Kraanmontage: één gat

Kraanhuis: messing

Stijl: eigentijds

Werktemperatuur: 0-80 graden

Kraanhandvat: zinklegering

Testdruk: 0,6-0. 8 Mpa

Gebruik: aanrecht

Materiaal klepkern: keramiek

Flexibele slangmaat: 1 / 2 GG-quotum; Of 3 / 8 GG-quotum;

Waterdruk: 0,1-0. 7 Mpa

Grootte

1.png

Product afbeeldingen

BY81704K(2).jpg

Onderzoek