Analyse van de oorzaak van water lekkage van het fenomeen

- Jan 03, 2019-

De meeste mensen denken dat de lekkage van de kraan een probleem met de cartridge is. In feite, indien goed gebruikt, is de cartridge niet eenvoudig om problemen te veroorzaken. Daarom, als de kraan lekt, moet het worden geanalyseerd vanuit de essentie.

1. de kraan is nog steeds uit het water na het sluiten van de cartridge. Dit fenomeen kan worden veroorzaakt door de losheid van het GLB van de druk waardoor de losheid van de cartridge voor het afdichten van het water. De oplossing is het verwijderen van de greep en de decoratieve cover en draai opnieuw het GLB druk, en kan er een vervorming van de rubberring aan de onderkant van de cartridge. Het water kan niet worden afgesloten. De oplossing is nemen de stekker van de klep, controleren de onderkant rubberring, herstellen en opnieuw installeren.

2. water sijpelt rond de cartridge. Dit fenomeen kan worden veroorzaakt door losse of ontheemde cartridge. De oplossing is de cartridge verwijderen en opnieuw installeren.

3. water sijpelt uit het midden van de cartridge. Dit fenomeen is de schade van de cartridge. De oplossing is het vervangen van de cassette. Als de kraan lekt, vervangt u de cartridge, die zeker van de onderhoudskosten toenemen zal.

4. de bodem van de kraan lekken. Dit verschijnsel wordt meestal veroorzaakt door de ongevuld of misvormde O-ring van de inlaat pijp. De oplossing is om het losschroeven van de slang. Als de O-ring is niet vervormd, zijn de O-ring en de inlaat pijp opnieuw gemonteerd. Ja, als de O-ring wordt gevonden te worden vervormd, vervang de O-ring.