Messing kraan voordelen

- Aug 05, 2019-

Het gevaar van lood

Loodvergiftiging beïnvloedt het menselijk lichaam en de intelligentie aanzienlijk. Het is duidelijker voor kinderen en zwangere vrouwen. Vanwege de fysiologische kenmerken van groei en ontwikkeling zullen zwangere vrouwen met ernstige loodvergiftiging vroeggeboorte en een miskraam krijgen. Loodvergiftiging kan de groei en mentale ontwikkeling van zuigelingen en jonge kinderen beïnvloeden en ernstige gevallen kunnen dementie veroorzaken. We kunnen alleen de inname van lood garanderen door het loodgehalte in drinkwater te verlagen.

De rol van koper

Koper is een onmisbaar sporenelement in het menselijk lichaam. Het is een belangrijke component van eiwitten en enzymen in het lichaam. Het werkt op de metabolische processen van het lichaam en bevordert vele functies van het menselijk lichaam. Koper remt ook de bacteriegroei en houdt drinkwater schoon en hygiënisch. Meer dan 99% van de bacteriën in het water verdwenen na vijf uur binnendringen in de koperen pijpleiding. Koper is ondoordringbaar en de schadelijke eigenschappen zoals vet, bacteriën, virussen, zuurstof en ultraviolette stralen kunnen er niet doorheen gaan en het water vervuilen! Het gebruik van koperen buizen kan een positieve rol spelen in de gezondheid van het menselijk lichaam.

Het gevaar van overmatig koper op het menselijk lichaam: hoewel koper een belangrijk essentieel sporenelement is, kan het gemakkelijk vergiftiging veroorzaken als het de norm overschrijdt. Voornamelijk veroorzaakt door het zware metaalionen koper. Wanneer een grote hoeveelheid zware metalen in het menselijk lichaam achterblijft, is het gemakkelijk om de organen in het lichaam te belasten, vooral de lever en de galblaas. Wanneer er problemen zijn in deze twee organen, zal het metabolisme in het menselijk lichaam verstoord zijn, cirrose, lever. Ascites is nog serieuzer.