Doe-het-zelf reparatie serie - keuken warm en koud water kraan

- Jan 04, 2019-

Begrijp eerst de structuur van de warm en koud water kraan, om de fout te voorkomen! De eerste stap is om de hoofdbuis van de waterleiding te sluiten (of de hete en koude twee-driehoekige kleppen van de kraan te regelen). Voorbereidingstools: 1 middelgrote schroevendraaier met platte mond 1. 2. Open de moersleutel tot 30-50.

1. Als de warm- en koudwaterkraan wordt geregeld door een totale waterinlaatklep, sluit dan de hoofdklep. Wanneer de warme en koude inlaatleidingen zijn gescheiden, sluit u de twee overeenkomstige kleppen.

2, gebruik een platte schroevendraaier om de accessoires te openen "cold hot mark" (handgreep met een vast schroefgat);

3, gebruik een platte schroevendraaier om in de handgreep uit te steken om de schroefgatplug (koud brandmerkteken), de linkse (linkshandige) schroevendraaier ongeveer 3 slagen vast te zetten;

4. Pak de hendel van de kraan vast met uw linkerhand en duw deze omhoog. Gebruik tegelijkertijd de achterste greep van de schroevendraaier (moet van niet-metaalachtig materiaal zijn, anders zal het de buitenkant van de kraan beschadigen), zodat de "wateruitlaathandgreep" van het accessoire is gescheiden;

5, tegen de klok in (linkshandige) accessoires "eindafdekking", het einddeksel is gescheiden van het hoofdlichaam;

6. Gebruik de voorkant van de verstelbare sleutel om de hexagonale positie van de fitting "kernset binnenzeskant" te plaatsen, pas de opening van de verstelbare sleutel aan, draai tegen de klok in, verwijder de keramische patroon om te controleren of deze goed is, met de klok mee ( rechtshandig), strak Stop de spanning; als deze beschadigd is, vervangt u de nieuwe cartridge.

7. Vervang de accessoires "eindafdekking", "wateruitlaathandvat" en "koudemerkmarkering" (merk op dat rood staat voor warm waterzijde en blauw staat voor koud waterzijde).