Do-it-Yourself repareren serie - pers kraan reparatie (2)

- Jan 08, 2019-

Stap 4: Wordt de oude pakking vervangen door een nieuwe die identiek is. Nieuwe pakkingen die bijna perfect zijn afgestemd op de oude pakkingen in het algemeen kunnen de kraan aan niet langer druppelen. U moet ook rekening mee dat de oude pakking schuin of plat is en door de dezelfde nieuwe pakking vervangen. Een pakking ontworpen alleen voor koud water zal aanzienlijk zwellen wanneer warm water stroomt naar het blokkeren van de loospijp, de warm waterstroom langzamer maken. Sommige wasmachines werken in warm en koud water, maar zorg ervoor dat de pakking die u voor vervanging kocht precies hetzelfde is.

Stap 5: Beveilig de nieuwe pakking op de stekker van de klep en monteer de onderdelen in de kraan. De cartridge met de klok mee draaien. Nadat de cartridge geïnstalleerd is, installeert u opnieuw de verpakking moer. Wees voorzichtig niet te verlaten de moersleutel krassen op het metaal.

Stap 6: Installeer het handvat en vervangen van de knop of de schijf. Heropen de watervoorziening en controleer op lekkage.