Zelfs als de kraan wordt vastgedraaid, zal deze nog steeds lekken

- Aug 09, 2019-

In het normale leven zult u soms merken dat de kraan druppelt na het vastdraaien, en niet stopt bij de uitlaat van de kraan of het gewricht, wat niet alleen veel afval veroorzaakt, maar soms zal het geluid wat problemen veroorzaken. In feite is de constructie van de kraan erg eenvoudig en kunt u het onderhoud van het lekkende water volledig zelf repareren. In het algemeen kan het probleem van waterlekkage worden vervangen door een pakkingtype zoals een pakking of een driehoekige pakking in de kraan. is opgelost. De hoofdschakelaar van de kraan moet echter vóór de renovatie worden uitgeschakeld.

Wat betreft de lekreparatie aan de kraanverbinding, wordt de oorzaak van de waterlekkage veroorzaakt door schade aan de waterstop tape van het kraandeel (bevestigingsschroef). Gebruik dus gewoon de sleutel om de kraan te verwijderen en rol de nieuwe waterstop-tape opnieuw op de plaats waar de schroef is bevestigd. De volgende stappen zijn voor reparatie: Draai eerst de kraan vast en gebruik de sleutel om de kraan linksom te draaien. Uitschakelen en opstijgen. Ten tweede is het van schroefdraad voorziene gat naar buiten en wordt het van schroefdraad voorziene gedeelte 5-6 keer gewikkeld met de windprinttape.

Kijk naar de kraan om de watermoersleutel in te stellen om de klokrichting in te voeren, open na de definitieve installatie de hoofdschakelaar en probeer te controleren of er water lekt.