Kraan classificatie (2)

- Jan 15, 2019-

Afhankelijk van de temperatuur van het water, kan het worden verdeeld in een enkele koude kraan, een warme en koude mengkraan en een thermostatische kraan. De thermostatische kraan is uitgerust met een warmtegevoelig element aan de uitgang van de thermostatische patroon. De kenmerken van het temperatuurwaarnemend element worden gebruikt om de kleplichaampatroon te bewegen en om de waterinlaat van het hete en koude water te blokkeren of te openen, zodat de temperatuur van het uitlaatwater altijd constant wordt gehouden. De constante temperatuurkraan op de markt gebruikt geheugenlegering, paraffine en drukregelaar om het constante temperatuureffect te bereiken. De waterdruk van de thermostatische kraan heeft bepaalde vereisten, die over het algemeen 0,1-0,5Mp moeten zijn, evenals de druk van koud en heet water. Het verschil kan niet te groot zijn. Als de warmwaterdruk van de thermostaat kleiner is dan 0,05, is de thermostaat niet van toepassing. De warmwatertemperatuur is over het algemeen 49-80 graden en de temperatuurinstelknop kan willekeurig worden ingesteld tussen 35 ° C en 65 ° C. De thermostaten zijn uitgerust met een veiligheidsknop van 38 ° C om brandwonden te voorkomen.

Volgens de installatiestructuur kan het worden onderverdeeld in: geïntegreerde, gespleten, donkere muur en waterval.

Afhankelijk van de installatiegatmaat van de kraan, kan de wastafel worden verdeeld in een wastafelkraan met één gat, een 4-inch wastafelkraan met een dubbele opening en een wastafelkraan met een diameter van 8 inch. Alleen kranen met één gat kunnen worden geïnstalleerd in bassins met één gat. 4 inch bekkens komen vaker voor, de meeste kranen zijn ook 4 inch, en het kleine gat in het midden wordt gebruikt om de hefstang van het water te installeren. De 8-inch wastafel kan worden uitgerust met een 8-inch kraan of een kraan met één gat. Als de 8-inch wastafel is uitgerust met een kraan met één gat, kunt u een afdekking gebruiken om de linker- en rechtergaten te bedekken.

Volgens de oppervlaktebehandeling methode, de koperen kraan is over het algemeen chroom verchroomd, titanium-plated Ti-PVD, groen brons antieke ORB, rood brons antieke ORB, bakken verf, porselein, nikkel geborsteld geborsteld nikkel, enz. Roestvrij stalen kraan kan worden onderverdeeld in zand Licht, fijn licht, etc.