Tapkraanproductieproces (1)

- Jan 16, 2019-

Het productieproces van de kraan bestaat uit vier hoofdonderdelen, de ene giet, de andere werkt, de derde is oppervlaktebehandeling en de vierde is assemblage.

De eerste is het hoofdgieten, het proces is matrijsontwerp en -productie, zandkernproductie, zwaartekrachtgieten, gieten van zandvallend reinigen, mondstuksnijden, gieten oppervlaktereiniging.

De tweede is mechanische verwerking: nadat de koperen gietstukken zijn ontlaten, worden verschillende bewerkingen op het werkstuk uitgevoerd met behulp van CNC-bewerkingsmachines zoals draaien, frezen, boren, schaven, slijpen, boren, enz., Zodat het werkstuk de vereiste dimensionering bereikt. nauwkeurigheid en vormpositienauwkeurigheid en voldoet aan het patroon. Claim.

Nadat de bewerking is voltooid, wordt het product gepolijst om de bramen, ruwe oppervlakken en gaten in het oppervlak te verwijderen, zodat het oppervlak van het product geen duidelijke blaren of stomata-defecten vertoont. Nadat het polijsten is voltooid, wordt het polijstproces uitgevoerd en wordt het oppervlak van het werkstuk geslepen door de snelle rotatie van het hennepdoek, waardoor het glad en helder wordt, de helderheid en de zachtheid van het product verhoogt, de oppervlak glad en helder, en de lijnen zijn vloeiender en zachter.

De derde is oppervlaktebehandeling. Nadat het gietstuk gepolijst en gepolijst is, wordt de oppervlaktebehandeling van het gietstuk verwerkt. Het oppervlaktebehandelingsproces bestaat voornamelijk uit PVD (Physical Vapor Deposition), ORB (Oil Rubber Bronze), plating Plating, enz. De meest gebruikte kraan is galvanisch verchromen. Galvaniseren kan de corrosieweerstand van de kraan verbeteren, de hardheid verhogen, slijtage voorkomen en het uiterlijk van het oppervlak vergroten. Het meest gebruikelijke type galvaniseren is zeswaardig verchromen en nu komt milieuvriendelijk trivalent verchromen in de lift. Galvaniseren kan worden verdeeld in drie lagen, de eerste laag van het oppervlak bedekt met zuur koper, dan vernikkeld en de buitenste laag van chroom. De dikte van de kraanplating is meestal 8-12 micron.

De kwaliteit van de bekledingsoppervlaktebehandeling kan worden beoordeeld aan de hand van de 24-uurs acetaatsproeitest en de laagdiktemeter kan worden gebruikt om de dikte van elke metaalcoating te identificeren. Over het algemeen is de dikte van de coating voldoende en kan de zoutsproeitest worden doorstaan. Galvaniseren is een proces van vervuiling en energieverbruik. De algemene fabriek voor de productie van kranen moet de kraan aan een professionele galvaniseerfabriek leveren voor galvaniseren, waardoor de productietijd en -controle toenemen.

Voor kranen die direct zijn aangesloten op drinkwater, wordt na het bekleden lood aangebracht om lood te verwijderen van het oppervlak van de kraan die direct drinkwater levert. Na tweetraps wassen, wassen met water, chemisch ontvetten, verwijderen van alkalinekabel en verwijdering van zuurlood voldoet het product aan de vereisten van de Amerikaanse NSF61 en het loodgehalte is lager dan 8 ‰, waardoor het product meer bijdraagt aan de gezondheid van de mens.