Productieproces van de kraan (2)

- Jan 18, 2019-

Vierde, nul-onderdeel Vergadering verwerking. Voor de delen van de schacht, moer schroeven en andere onderdelen van de nul-verdeling gebruikt in de kraan, is het nodig om een koperen staaf te worden gesmeed in de eerste embryo koperen delen, en dan door de machine technicus volgens de grootte van de vier-punt, machinaal zes-punts en andere specificaties, beter bekend als aanval tand.

Vijfde vergadering. Na het gieten van de kraan is galvanische en van de inspectie doorgegeven, kunt het invoeren van de assemblage proces. Vergadering is het proces van het verbinden van verwerkte kraan onderdelen in een bepaalde volgorde en technologie voor een complete kraan product geworden en de functie van het productontwerp op betrouwbare wijze te realiseren. Vergadering is in het definitieve stadium vereist zijn voor de vervaardiging van het product, en de kwaliteit van het product (van productontwerp, deel productie ervan aan Productassemblage) uiteindelijk is gegarandeerd en getest door de vergadering.

5. test van het water en test van het gas. In de vergadering, het water en druk test worden verricht en de proef moet worden uitgevoerd voor 60 +/-5 seconden met een waterdruk van 1.6 +/-0,05 Mpa om ervoor te zorgen dat er geen lekkage op elke afdichting oppervlak. Na het passeren van de test, zijn de druk GLB en greep overgedragen aan de assemblagelijn. Warm en koud water mark, en tot slot hecht accessoires, wipe, pack en pack.

Zesde, afgewerkte productcontrole. Nadat het product van de kraan in het magazijn gebracht is, zal de inspecteur eindproduct een re bemonstering inspectie uitvoeren. De inspectie-items omvatten van de eis dat het oppervlak van de casting glad is, het oppervlak van de draad, de kwaliteit van de vormgeving, de vergadering niet los is, het merk voltooid is, de klep kern zegel test is gekwalificeerd en de kraan afdichten prestatietest is Vereist. Gekwalificeerde, enz. Nadat het product is gekeurd, kan het worden verzonden.