Kraan moet ook aandacht besteden aan onderhoud

- May 10, 2018-

Kranen worden vaak in huizen gebruikt. De kwaliteit van kranen houdt rechtstreeks verband met de sanitaire status van huishoudelijk water. Veel mensen negeren echter het onderhoud van de kraan. Hoewel de kraan slechts een klein deel van de huishoudelijke goederen is, is het gezinsverlies dat veroorzaakt wordt moeilijk te berekenen zodra het probleem zich voordoet. De merken kranen, inclusief de groothandel in kranen, kraanaggregaten en kraanfabrikanten, zijn allemaal factoren waar we rekening mee moeten houden. Al deze aspecten moeten bepaalde kennis en moeilijkheden hebben. Hier leest u hoe u de kraan schoonmaakt en hoe u de kraan onderhoudt.
Tapkraanreiniging:
1. Nadat de kraan lange tijd is gebruikt, produceert deze wat kalk of roest. Dit is een normaal verschijnsel. Consumenten hoeven alleen een natte doek of spons te gebruiken om met een beetje speciaal reinigingsmiddel af te vegen tijdens het schoonmaken. Ten slotte moet het oppervlak worden gereinigd. Opruimen. Gebruik een tandenborstel met zachte haren om de tandpasta te verwijderen of gebruik een schuurspons om de tandpasta te verwijderen. Kan de schaal vrijmaken, olie, zodat het oppervlak van de kraan schoon en glanzend is, onderhoud van de kraan.
2. Het schoonmaken van de kraan lijkt eenvoudig, maar weinig mensen doen het voorzichtig, waardoor het moeilijk is om de kraan schoon te maken. Bij het reinigen van de kraan moeten verschillende reinigingsmethoden worden toegepast op basis van verschillende materialen, en de reinigingskracht is ook anders. Een kraan met een gegalvaniseerd oppervlak kan bijvoorbeeld worden afgeveegd en gereinigd met een kokend water-mengmiddel en zelfs een sterk ontvettend wasproduct kan worden gebruikt voor reiniging. Maar voor houten oppervlaktekranen kan het niet "eenvoudig en ruw" zijn.
Onderhoud waterkraan:
1. Bij het installeren van de kraan is het noodzakelijk om ervaren en gekwalificeerde professionals te hebben om de constructie en installatie uit te voeren. Soms is het mogelijk dat u rechtstreeks naar de kraanfabrikant gaat om de groothandelsprijs voor de kraan te krijgen, de prijs is relatief laag, maar er is geen deur om de service te installeren, dan moeten we letten op de installatie, de kraan moet proberen niet te stoten met harde voorwerpen, niet cementeren, lijmen, enz. Residu op het oppervlak om de glans van het oppervlak niet te beschadigen. Verwijder vuil uit de buis en installeer de kraan.
2. Voor de kranen in de badkamer, moeten hun slangen speciale aandacht besteden aan de gebruikspatronen. Sommige bewoners wikkelen de kraan slang rond de kraan, waardoor de slang kan breken of beschadigd kan raken.
3, kraan onderhoud moet goed gebruik gewoonten te houden bij het gebruik, bij het openen en sluiten van de kraan kan niet te veel kracht, alleen nodig om homeopathische rotatie, gedwongen over de Algemene Vergadering om de kraan afsluitklep te vernietigen, wat leidt tot lakse kranen , lekkende situatie.
4, in het dagelijks leven, niet alleen de kraan opruimen, maar ook regelmatig onderhoud nodig hebben. Vooral voor de kranen in de badkamer moeten onzuiverheden regelmatig worden schoongemaakt. Sommige kraanwerkagenten kunnen ze regelmatig bezoeken en hebben goede after-sales services. Sommigen van hen zijn als de kraan groothandelsprijzen van de kraanfabrikanten en ze hebben geen naverkoopdienst. In dit geval moet het onderhoud van de kraan worden benadrukt om een normaal gebruik van de kraan te garanderen. Omdat na een tijdlang gebruik van de kraan, als de waterdruk niet lager is dan 0,02mpa, er een afname van de hoeveelheid water zal zijn en zelfs als het verschijnsel dat de waterverwarmer uitschakelt, vervolgens de regelmatige verwijdering van onzuiverheden is , kan over het algemeen worden hersteld zoals altijd.