Kraan gebruik voorzorgsmaatregelen

- Aug 13, 2019-

1. Verwijder grondig alle onzuiverheden in de pijpleiding tijdens de installatie. Spoelschade, vastlopen, verstopping en lekkage kunnen worden voorkomen. Tegelijkertijd moet het oppervlak worden schoongemaakt zodat er geen resten van bouwmaterialen achterblijven.

2. Voor elk soort kraanproduct is er geen noodzaak om buitensporig veel kracht te gebruiken bij het schakelen, draai of draai het zachtjes. Zelfs een traditionele kraan vereist niet veel moeite om hem vast te schroeven. Gebruik de handgreep met name niet als leuning om deze te ondersteunen of te gebruiken. Producten met een schermafdekking voor de uitlaat moeten worden verwijderd en gespoeld om onzuiverheden te verwijderen na een periode van gebruik. Producten met slangen moeten op natuurlijke wijze worden bewaard om breuk te voorkomen.

3, de metalen doucheslang van de badkuipkraan moet een natuurlijke rektoestand behouden, rol deze niet op de kraan wanneer deze niet in gebruik is. Zorg er tegelijkertijd voor dat bij gebruik of niet, een dode hoek vormt bij de verbinding tussen de slang en het klephuis om te voorkomen dat de slang breekt of beschadigd raakt.

4, na het gebruik van de kraan kan soms ook onvolledige sluiting, lekkage, losse handgrepen, losse verbindingen en lekken, enz. Optreden, onder normale omstandigheden, kunnen consumenten hun eigen oplossen.