Hardware-accessoires gezond verstand

- Aug 17, 2019-

koop kraan 12 aandachtspunten (2)

Douchebuis: Probeer geen metalen buizen te gebruiken om geen onaangenaam geluid te maken.

Antikalksysteem: calcium wordt afgezet in zowel de douchekop als het automatische reinigingssysteem. Hetzelfde gebeurt met de kraan, waar silicium zich verzamelt. De geïntegreerde luchtreiniger heeft een antikalksysteem dat ook voorkomt dat het apparaat intern wordt verkalkt.

Anti-terugstroomsysteem: dit systeem voorkomt dat vuil water in de schoonwaterleiding wordt gezogen en bestaat uit een laag materiaal. Apparatuur uitgerust met een anti-terugstroomsysteem wordt gemarkeerd met een DVGW-pas op het oppervlak van de verpakking.

Reiniging: het gestroomlijnde ontwerp vereist niet veel reiniging. Gebruik geen schoonmaakmiddel of nylonborstel met ontsmettingspoeder, polijstpoeder enz. Bij het reinigen. Veeg af met een juiste hoeveelheid verdunde shampoo en washandje. Spoel met water en veeg de kraan af met een droge, zachte doek.

Materiaal: roestvrij staal is hygiënisch en milieuvriendelijk. Het verchroomde apparaat is gemakkelijk te verzorgen en onschadelijk voor mensen, maar vereist extra elementen tijdens het productieproces. We moeten dus opletten welke materialen worden gebruikt, niet alle landen hebben zulke hoge normen in Duitsland.

Duurzaamheid: Het anti-kalksysteem beschermt het apparaat tegen waterlekken en handvatschade.

Reparatie: In termen van reparatiekosten zijn de verschillende uitrustingen heel verschillend, en de materialen van sommige apparatuur zijn niet erg eenvoudig te verkrijgen. Reparatie is eigenlijk vrij eenvoudig, heb gewoon de bijbehorende accessoires, er moet natuurlijk een structuurdiagram zijn, of je weet niet hoe je het terug moet zetten als je klaar bent.