Hoe los je het probleem op als de kraan het water kleiner maakt?

- May 09, 2018-

De stroming van de kraan wordt steeds kleiner wanneer u het gebruikt. Op het eerste gezicht is het de filter van de toonaangevende uitlaat. Wanneer u het stopcontact opent en schoonmaakt, zal het opnieuw lekken. De meest voorkomende plaats voor deze situatie zijn de keuken- en badkamerkranen. Tapkraanproducenten introduceren keuken- of badkamerkranen, maar als ze lange tijd worden gebruikt, worden deze problemen gemeengoed.


Wanneer een kraan geblokkeerd is, leert de fabrikant van de kraan hoe hij het moet oplossen:

1, problemen met de waterkwaliteit, water met zand, waterroest en andere onzuiverheden veroorzaakt door de stekker. De uitlaat van de kraan kan worden losgeschroefd, gecontroleerd en afgetapt als de filterkop wordt losgeschroefd. Als de stroom weer normaal wordt, zit het probleem in het filter. Tik vervolgens op het verwijderde kraanfilter in het zwembad en wring het zachtjes in. Grote deeltjes vaste verontreinigingen zoals zand zullen op natuurlijke wijze vallen. Vergeet niet om het niet met je hand te wrijven, omdat dit het zand in het filter zal drukken. Om ervoor te zorgen dat deze op zijn plaats kan worden schoongemaakt, kunnen het binnenfilter en de ring worden verwijderd en kunnen de vlekken in het midden van het filtergat ook worden doorboord met een naaldpunt. Nadat het reinigen is voltooid, installeert u het opnieuw. Zoals deze kunnen worden geleerd met de kraan fabrikanten, vele malen als je een kraan groothandel kan worden echte ondergrondse kraan fabrikanten om te oefenen.


2, kraan fabrikanten geïntroduceerd is er een situatie, als het is vanwege een groot vreemd lichaam veroorzaakt door, deze situatie is relatief zeldzaam, maar het zal onvermijdelijk worden aangetroffen, dus ik heb ook een lichte vermelding hier in feite heel eenvoudig, hoeft alleen maar voor te bereiden Verwijder de steeksleutel. De onderkant van het bassin wordt met een sleutel opengerukt. In feite kunnen de meeste kranen met grote inspanning met de hand worden uitgezet en wordt de kraan verwijderd. Natuurlijk moet het voorfilter worden verwijderd en worden weggezet. Draai de kraan ondersteboven en vul hem dan met een fles helder water. Als het water dat van de achterkant stroomt niet glad is, bewijs dan dat er vreemd materiaal in de kraan zit. Kan ook onder water worden gewassen om ervoor te zorgen dat deze op zijn plaats kan worden schoongemaakt. Vervolgens kunt u het opnieuw installeren en moet u controleren of de verbinding goed is en waterlekken voorkomen.