Hoe heeft keukenkraan kopen en toilet hebben wat anders is

- Nov 19, 2017-

Hoe is keukenkraan te kopen dan toilet? In feite zullen veel mensen denken dat je hetzelfde kunt kiezen, natuurlijk, maar de vereiste keukenkraan moet hoger zijn dan tussen wei yu. Zorg ervoor dat u niet schaalt, roest kan de gezondheid van mensen beïnvloeden.

Handgrepen: complexe kranen zijn gemakkelijk te gebruiken, omdat bij gebruik van een gootsteen meestal slechts één hand leeg is.

Uitlaat: de waterafvoer bovenaan maakt het eenvoudig om de wastafel te vullen.

Rotatiehoek: de mogelijkheid om 180 graden te draaien maakt werken gemakkelijk, en de mogelijkheid om 360 graden te draaien is alleen zinvol voor een gootsteen die in het midden van het huis is geplaatst.

Strek de douchekop uit: de effectieve straal neemt toe, de gootsteen en de container kunnen sneller worden gevuld.

Slanglengte: de ervaring leert dat 50 cm buis voldoende is, en u kunt tot 70 centimeter of meer op de markt kopen.

Leidingen die de douchekoppen kunnen verlengen: vermijd metalen buizen om onaangename geluiden te voorkomen.

Calcificatie: calciumafzettingen worden afgezet in de douchekop en het automatische reinigingssysteem. Hetzelfde gebeurt op de kraan, waar silicium zich ophoopt. Een geïntegreerde luchtreiniger heeft een verkalkingssysteem en kan voorkomen dat de apparatuur van binnen verkalkt wordt.

Anti-refluxsysteem: dit systeem voorkomt dat vuil water in de schoonwaterleiding wordt gepompt en bestaat uit lagen materiaal. Het apparaat uitgerust met een backflowsysteem wordt op het oppervlak van de verpakking weergegeven als een DVGM.

Reiniging: gestroomlijnd ontwerp vereist niet veel reiniging.

Materiaal: roestvrij staal is hygiënisch en milieuvriendelijk. Apparaten met een Chrome-merk zijn gemakkelijk te onderhouden en onschadelijk voor mensen, maar ze moeten aan het proces worden toegevoegd. Dus je moet opletten waar de apparatuur van gemaakt is, niet alle landen hebben die hoge standaard.

Duurzaamheid: het verkalkingssysteem kan de apparatuur beschermen tegen lekkage en beschadiging van het handvat.

Reparatie: bij het gebruik van reparaties zijn verschillende apparaten heel verschillend, sommige apparatuurmaterialen zijn niet erg gemakkelijk te verkrijgen.