Hoe de kraan te kiezen (3)

- Mar 07, 2019-

      Milieubescherming. Het loodgehalte in het water wordt voornamelijk veroorzaakt door het waterlichaam dat het waterkanaal wast. Geef bij de aankoop tot in detail aan of de kraan voldoet aan het ontwerp voor milieubescherming en of deze voldoet aan de milieubeschermingseisen.

handig. Een goed kraanontwerp houdt rekening met de behoeften van een verscheidenheid aan reinigingsmethoden, zoals een plantaardige douche van 1 meter lang, die kan worden uitgetrokken en besproeid met groenten, enz., Om de hoeken te reinigen die algemene reinigingsapparaten niet kunnen bereiken . Een goede kraan moet worden gekoppeld aan de gootsteen om de voordelen ervan te weerspiegelen. De traditionele gootsteenafvoer wordt geblokkeerd door de ophoping van vuil, terwijl de handige ultragrote kooitrekker de opslagruimte vergroot en niet gemakkelijk te blokkeren is; de traditionele centrale afvoeropening Ontwerp, er is vaak het verschijnsel dat het product de waterafvoer bedekt en water verzamelt. Het ontwerp van de wateruitlaat van de watertank kan waterophoping voorkomen.

Prijs. Denk niet dat de kraan geen belangrijk item is in de keuken of badkamer wanneer u het koopt, dus u kunt naar goedkopere producten kiezen. De kraan met lage kwaliteit en lage prijs is gemakkelijk te roesten en heeft een korte levensduur. Als er waterlekkage of verstopping is, kan het verlies veel groter zijn dan op dat moment. "Er is meer" winst "naar beneden.