Hoe te kiezen voor kranen (2)

- Mar 06, 2019-

 duurzaam. Of de kraan duurzaam of niet is, is het proces van oppervlaktebehandeling zeer belangrijk. De goede kraan moet worden getest door zuur-alkalisch Zoutnevel. De Chinese standaard is 20 uur neutrale zoutsproei test, het oppervlak is niet-bijtend; de Amerikaanse standaard is 24-uurs zure zoutnevel test, het oppervlak is niet corrosie; terwijl Europa een test van de 48-urige zuur zout spray met geen corrosie op het oppervlak is. Bovendien, als gevolg van de redelijke interne structuur, de kraan is minder gevoelig voor druipen en schade, en vrij na wordt onderworpen aan honderdduizenden van schakelaars kan worden gemanipuleerd.

Humaniseren. Of het ontwerp is gebruiksvriendelijk. Er is een pull-out Keukenkraan met in kolomvorm water en spray. Het kan gemakkelijk worden omgezet aan de bovenkant van de douche, schone en handige, en heeft een 1,5-meter-lang RVS slang die gemakkelijk kunnen worden getrokken. Wanneer u het nodig hebt, maken schoonmaken een genot, overwegen het zo handig mogelijk bij het winkelen.

Gemakkelijk schoon te maken. De keuken heeft een grote hoeveelheid rook. Na het schoonmaken voor vele malen, het oppervlak van de kraan neiging om verliest zijn glans, en de coating kan veranderen van kleur en vallen af. Daarom bij de aankoop van een kraan, moet u weten de garantieperiode, over het algemeen niet minder dan 3 jaar. Probeer te kiezen voor een borstel die kan weerstaan staalwol en verschillende schoonmaakmiddelen, en niet vervagen of dragen.