Hoe kranen te kiezen (1)

- Mar 14, 2019-

Wanneer consumenten tapkranen kopen, is het het beste om ze om te draaien, te zien, te vragen, te proberen en te herkennen.

1, het handvat: voel de lichte spoel is een gemeenschappelijke kraan spoel heeft een stalen kogelklep kern en keramische klep kern. De kern van de stalen kogelklep heeft een goede weerstand tegen druk, maar het nadeel is dat de rubberen afdichtingsring die als een afdichting fungeert, gemakkelijk te dragen is en snel zal verouderen. In vergelijking met de kern van de stalen kogelklep is de keramische klepkern beter bestand tegen hitte en slijtage en heeft de keramische klepkern zelf een goede afdichtingsprestatie, zodat een hoge mate van openingsweerstand kan worden bereikt en de spuitmond niet wordt gedruppeld vanwege de slijtage van de ventielkern. De kraan met keramische ventielkern is comfortabeler en soepeler in de hand en kan snel worden geopend en gesloten. Omdat de spoel zich in de kraan bevindt, kan de consument de spoel niet zien bij de aankoop, maar de consument kan eenvoudig beoordelen of de spoel goed of slecht is volgens het gevoel bij het draaien van de hendel. Over het algemeen, als u de hendel omhoog, omlaag, naar links en naar rechts draait, als deze licht aanvoelt en geen blokkering heeft, betekent dit dat de spoel beter is.

2, kijk naar het uiterlijk: de coating moet helder zijn als de spiegel kraan na het slijpen en polijsten, het oppervlak moet nikkel of chroom zijn, water kraan oxidatie, nikkel of chroom na de kraan voor de middelgrote zoutzuur test, de coating moet binnen een bepaalde tijd na het testfenomeen roestvrij zijn. Het is duidelijk dat alleen de kraan door de neutrale zoutsproeitest kan worden verzonden. Bij aankoop is het het beste om de kraan op een plaats met voldoende licht te plaatsen. Het oppervlak van de kraan moet helder zijn als een spiegel, zonder geoxideerde plekken, verbrande vlekken, geen poriën, geen blaasvorming, geen lekkage, uniforme kleur; De hand raakt geen bramen en zandkorrels aan; nadat de kraan met een vinger is ingedrukt, spreidt de vingerafdruk zich snel uit en is hij niet gemakkelijk aan vuil te hechten.