hoe de hoge kwaliteit van de kraan te kiezen

- May 12, 2018-

Hoe een kraan kopen? De kranen op de markt van vandaag zijn ongelijke kwaliteit en verschillende merken. Hoe herkent u als gewone consument de kwaliteit van de kranen? Hoe te beoordelen of de kraan dezelfde kwaliteit behoudt van de fabriek van de kraanfabrikant tot de groothandel van de kraan of de kraanmaker? Leer je nu een paar manieren om goede tikken te identificeren.

1. Kijk naar de cartridge : de cartridge is het hart van de kraan en de keramische cartridge is de beste cartridge . Keramische ventielen worden gebruikt voor producten met een betere kwaliteit en ze worden gekenmerkt door een sterke slijtvastheid en goede afdichtingseigenschappen. Over het algemeen kunnen ze worden gebruikt in een hoeveelheid van 300.000 tot 500.000 keer. Laagwaardige producten gebruiken afdichtingen zoals koper en rubber, die een kortere levensduur hebben. Maar de prijs is laag.

2, zie het gewicht. Alle koperen kranen zijn zeker zwaar. Waarom kiezen voor koperen kranen? Omdat koperen kranen E. coli in het water kunnen onderdrukken, dus moet messing worden gebruikt en zijn koperen kranen over het algemeen zwaar. Dus het hangt ervan af of de fabrikant van de kraan messing gebruikt om de kraan te maken.

3, kijk naar het uiterlijk, het uiterlijk moet er goed uitzien, een goede galvaniseren laag oppervlak altijd zijn zonder het polijsten van zijde, en de heldere kan worden gebruikt als een spiegel, voel de smering . De groothandelaren van S ome-kranen kunnen zeggen dat de kraan meerdere lagen heeft geplateerd, in feite heeft galvaniseren slechts twee lagen op de lijn nodig, een laag nikkel, een laag chroom.

4, draai aan het handvat om te zien of het heel licht is, kan niet heel moeilijk zijn.

5, kies een goed merk. Let op de kraan komt van welke fabrikant of kraan groothandel of kraan agent toetreedt. Koop sanitaire producten moet een groot merk kopen, omdat het sanitaire product duurzame consumptiegoederen is, eenmaal gekocht , ze kunnen worden gebruikt tot 5 jaar, het moet een groot merk van producten kopen, dus ongeacht de samenstelling van het materiaal of de kwaliteit zijn betrouwbaar.

6, na verkoop. De after-sales service van het product is erg belangrijk. Boyuan sanitaire kraan fabrikanten hebben een goed after-sales team om tapkraan agenten en kraan groothandelaren te helpen met de after-sales problemen, en ook maak je geen zorgen te maken over de bescherming, dus zorg ervoor dat u een product met een goede after-sales service te kiezen.