Hoe keukenkranen te kiezen

- Mar 08, 2019-

Keuken tikt om vijf stappen te kopen

1. Levensverwachting

De kraan was elke dag uitgeschakeld en uitgeschakeld. We kunnen ons niet herinneren hoe vaak het op een dag is omgewisseld, dus de eerste vraag die we bij de aanschaf ervan hadden overwogen, was of het voor een lange tijd kon worden gebruikt. Wanneer de schakelaar actief is, bevindt het actieve deel van de kraan zich in de spoel, dus als u wilt dat het lange tijd wordt gebruikt, is dit afhankelijk van de kwaliteit van de spoel.

De kwaliteit van de spoel kan worden beoordeeld door te kijken of deze bestand is tegen langlopende no-drip-tests, wat een levensduurtest voor de spoel is. De Chinese normen voor het testen van kraantjes hebben duidelijk bepaald dat de no-drip-test van de schakelaar niet minder dan 200.000 schakeltijden vereist.

2. Milieubescherming

Het loodgehalte in het water wordt voornamelijk veroorzaakt door het waterlichaam dat het waterkanaal wast. Na het behalen van direct drinkwater in de Verenigde Staten zijn strenge eisen gesteld aan de waterkwaliteit van de waterkwaliteit, waterleidingen en kranen. De waterleiding is gemaakt van messing en het lagetemperatuurlasproces wordt gebruikt tussen de inlaatleiding en het kraanlichaam en er zijn geen verontreinigende stoffen aanwezig.

3. Reiniging

De kookdampen in de keuken zijn groot, en het oppervlak van de kraan is gemakkelijk te verliezen glans na herhaalde reiniging, en de coating kan verkleuren en afvallen. Daarom moet bij het kopen van de kraan de garantieperiode bekend zijn. Algemeen wordt aangenomen dat dit niet minder dan 3 jaar mag zijn.

Gemak

Het ontwerp van de keukenkraan moet eenvoudig en praktisch zijn om te voldoen aan de behoeften van een verscheidenheid aan schoonmaakmiddelen. De kraan en de spoelbak zijn goed op elkaar afgestemd om het schoonmaken gemakkelijker te maken en veroorzaken geen blokkering van voedselresten.

5. Na verkoop

Een goede after-sales-houding is vaak belangrijker dan andere moeilijke omstandigheden, dus bij de aankoop van keukenkranen, om de kwaliteit van het milieu van zijn kwaliteit te waarborgen, hangt het belangrijkste af van de garantie na de verkoop.