Hoe de kwaliteit van de kraan te identificeren

- Nov 19, 2017-

Het uiterlijk van de kraan is niet heel anders, het oppervlak van de afdichting is zeer goed, de consument is erg moeilijk om de binnenstructuur van de kraan en de kwaliteit van de klepkern te zien. In feite, niet de kraan aanzetten, kan nog steeds beoordelen zijn goed of slecht.


1. Kijk. Het oppervlakteplatingproces van hoge kwaliteit kraan is zeer voortreffelijk, meestal wordt het verwerkt door vele processen. De belangrijkste methode om een ​​kraan te onderscheiden is de helderheid, het oppervlak is vloeiender en helderder, wat aangeeft dat het een hogere kwaliteit heeft.


2. Draai aan de hendel. Bij het draaien van de hendel is er geen buitensporige opening tussen de kraan en de schakelaar en het is gemakkelijk af te sluiten, geen weerstand, geen slippen. En de inferieure kraan voelt meer samentrekkend bij het bedienen van de schakelaar.


3. Luister. De kwaliteitsmengkraan is voor het geheel gegoten koper en het geluid is saai. Als het geluid erg helder is, moet het van roestvrij staal of ander materiaal zijn en is de kwaliteit ervan relatief slecht.


4. Klepkern. Kies de kraan, vergeet niet de vraag van de kraan klep, het is het belangrijkste deel van de kraan, goede klep kern moet keramische klep kern zijn. Een deel van de kraaninstallatie GEBRUIKT het verschijnsel van druppelwater binnenkort, de reden is dat de klepkern niet geschikt is.