Hoe de kraan correct te installeren (1)

- Mar 19, 2019-

Zorg dat u ervaren en gekwalificeerde professionals hebt om de constructie en installatie uit te voeren. Bij het installeren moet de kraan proberen niet te botsen met harde voorwerpen. Laat geen cement, lijm, enz. Achter op het oppervlak om schade aan de oppervlaktecoating te voorkomen. Zorg ervoor dat u het puin van de buis verwijdert en de kraan installeert.

1. Voordat u de kraan installeert, is het noodzakelijk om het water af te tappen, het vuil in de waterleiding te spoelen, het vuil in het installatiegat te verwijderen en te controleren of de fittingen in het pakket niet in de verontreinigingen terechtkomen om verstopping of schuren te voorkomen de keramische klepkern.

2. Gebruik een metalen slang om de waterleiding aan te sluiten, het is niet nodig om de installatiepositie van de waterleiding in overweging te nemen, maar er moet worden opgemerkt dat de lengte van de slang meestal 30 cm is (importgrootte, individueel merk of harde buis), als de metalen pijp wordt gebruikt om de waterleiding aan te sluiten, dit zou moeten zijn. Nadat de kraan eerst is gekocht, wordt de waterleiding op de lengte van de kraan gelegd. Natuurlijk is de levensduur beter dan die van de slang. Evenzo, bij het installeren van de kraan, als de waterleiding boven de gootsteen is gelegd, installeer het. De wandgootsteenkraan is de beste, anders is de gewone gootsteenkraan geïnstalleerd.