Hoe lekkage van afvoer van de vloer in het toilet te repareren

- Nov 19, 2017-

Als de buis kwel, alleen keramische tegels, pijp veranderen, opnieuw waterdicht. Als het toiletoppervlak doorsijpelt, kunt u de volgende methoden gebruiken voor onderhoud:

1, het oppervlak stof, olie, water en andere schone behandeling, en houd het oppervlak droog;

2, in het water kan worden gegoten over het gehele oppervlak, zoals: keramische tegel oppervlak, keramische tegel naad, muur naad, pijp wortel en andere delen, spuiten waterdicht waterdicht middel, kan geen lek spray;

3, waterafstotend oppervlak droog, met waterdichte crème gevuld, en tegelvoegen beschadigde en defecte onderdelen;

4, de hoek, muur, pijpwortel en andere zwakke schakels, met wolken Yu plastic modderrandversterking.

Let op: na de waterdichte constructie moet het waterdichte materiaal hard (meestal 48 later) worden bewerkt om water te gieten. Vanwege het hobbelige proces van transport, waterdichte pasta zal neerslag hebben, zal het oppervlak wat droog lijken, is een normaal verschijnsel! Voor Kaifeng moet je nog een tijdje kneden, zodat de waterdichte pasta gevuld is met pasta.

Wat zijn de oorzaken van vloerlekkage in toiletten?

1, de badkamer waterlekkage kan de waterlekkage positie te testen, is aan de periferie van de pijpleiding lekkage van beton is niet dicht en waterdicht niet op zijn plaats door. In feite is deze lekkagebehandeling zeer goed. Met CF - 2000 cementbestendige waterdichtmakende middelen, duurt het een halve dag om ermee om te gaan. De concrete stappen zijn. Zoek een beitel, de ruimte aluminium afvoeropening rond een cirkelvormige groefbeitel van 2 - 3 cm breed. De diepte is ongeveer 3 centimeter. Maar als in het proces van gleuf bevonden dat er losse of ongeldige rond de pijp is, zou moeten blijven beitel naar beneden. Totdat de bovenstaande situatie is verholpen. Gebruik vervolgens de borstel om het waterreservoir te reinigen. Het op cement gebaseerde waterdichtingsmiddel CF - 2000, dat in een met pasta gevulde tank leeft, en vervolgens het water in het waterdichtingsmiddel gebruikt (ongeveer 30 of minder), met een drukverdichting afwerking, zorgt ervoor dat u nooit lekkage uit de grond lekt.

2, waterdicht rond de vloer is niet goed gedaan, zal lange tijd water doorsijpelen. Natuurlijk sluit je de gootsteen niet uit en andere oorzaken hebben de vorige waterdichte laag uitgesloten. De oplossing is om de vloertegels rond de vloerafvoer te verwijderen en goed waterdicht te maken. Toiletlekkage is erg vervelend, dus het is beter om het zo snel mogelijk op te lossen. Anders zal met de verlenging van de tijd het lekoppervlak toenemen en ernstig worden.

Wc-afvoer is een essentieel onderdeel van het toilet, waardoor lekkage van de toiletvloer optreedt, daar moeten we in de tijd mee omgaan. Wat is de reden voor de afvoer van de badkamervloer Waterlekkage, in feite de oorzaak van de afvoer van de vloer Waterlekkage is zeer veel, waarschijnlijk omdat het water niet goed is, kan dit komen door het gebruik van lange tijd veroorzaakt door, ongeacht wat de reden is, moeten we weten hoe deze waterlekkage toilet vloer afvoer te repareren, toilet om de situatie te lekken kan verschijnen Waterlekkage tijdig de oplossing, om ervoor te zorgen het normale gebruik van het toilet.