Identificatie van de kwaliteit van de kraan

- Jan 19, 2019-

Het moet licht, flexibel en zonder kaartweerstand zijn bij het draaien of trekken aan de handgreep. De kraan met jammen is over het algemeen min of meer kwaliteitsproblemen, onjuiste montage, onjuiste foutopsporing, en sommige kunnen zelfs zijn opgebouwd uit inferieure onderdelen.

Normaal gesproken kan de kraan het lek niet herkennen voordat de waterbron wordt ingeschakeld, maar het kan in principe het doel bereiken door de verbindingspositie van elke verbinding te controleren. Omdat deze losheid de directe oorzaak kan zijn van lekkage van de kraan.

Mensen houden over het algemeen niet van producten met duidelijke gebreken aan het oppervlak, en de kraan is daarop geen uitzondering. Daarom moet worden opgemerkt dat er bramen zijn, schroeiplekken gevormd door slechte plateringskwaliteit, geen plating op sommige delen, en kleine gaten en vlekken gevormd door slechte gietkwaliteit.

De meeste bedrijven zullen producten en hun verpakking duidelijk en betrouwbaar markeren om hun eigen reputatie te beschermen. Sommige bedrijven met een slechte reputatie of twijfels kunnen en willen geen betrouwbaar en betrouwbaar logo op hun producten en gerelateerde verpakkingen markeren. Gebruikers worden geadviseerd om dergelijke producten niet aan te schaffen, zelfs als ze extreem goedkoop zijn.