Introductie van gemeenschappelijke patroonclassificatie op de markt

- Jan 22, 2019-

Er zijn drie algemene kraanpatronen: roestvrij stalen kogelkranen, keramische klepstoppen en rol-naar-rol cartridges.

Roestvrijstalen kraanpatroon: het is een soort kraanpatroon met een hoog technologisch gehalte. Sommige hoogwaardige sanitairmerken gebruiken de onregelmatige stalen kogelcassette met zeven openingen die met behulp van lasertechnologie is verwerkt als de patroon van het nieuwste kraanproduct. De stalen kogelcartridge is met name geschikt voor gebieden met een slechte waterkwaliteit omdat deze niet wordt beïnvloed door onzuiverheden in het water en de levensduur ervan niet verkort. Bovendien heeft het handvat van de stalen kogelcartridge een relatief grote hoek in het gebied waar het warme water wordt afgesteld en kan de watertemperatuur nauwkeurig worden geregeld om ervoor te zorgen dat het warme water snel en nauwkeurig naar buiten stroomt en de bronnen zo veel mogelijk worden bespaard als mogelijk.

Keramische kraanpatroon: het is het meest voorkomende type patroon. Het voordeel is een lage prijs en minder vervuiling voor de waterkwaliteit. Door de broze keramische textuur is het echter gemakkelijk om te breken.

Asroltapkraan: Het voordeel is dat de hendel soepel draait, de bediening gemakkelijk en handig is, de hand comfortabel en gemakkelijk aanvoelt en is bestand tegen veroudering en slijtage.