Inleiding tot de installatie van de afvoer onder de keuken

- Jan 25, 2019-

Er zijn tweetypenvan afvalwater in thekitchen: lagere drainage en afvoer van de kant.

Drainage: De lagere afvoer is de afvoer op
de grond, deDownpipeloopt verticaal door de vloer, de pijp leidt rechtstreeks naar de beneden, en ik ben gewend om te zetten van de opstuwing bochten onder deonderkant, dus als er geen andere water, deelt een opstuwing bochten.
Het water wordt meestal gebruikt voor de 50 water terug bocht. Als er geen andere water, voeg de tee, en gebruik de Oblique tee op de manier hierboven, zodat het water stroomt vlot. Allermeest naar de
tijd, de keuken is ingewikkelder. Deredende waterweg is het moeilijk om te doen is vooral omdat de plaats te klein is. De kasten zijn ook uitgerust met andere elektrische apparaten, zoals vuilnis processors, keukengerei, water reinigers, enz., en sommige hebben verbonden zijn met de wasmachine.

Drainage van de zijde: de zijde afvoer is gelegen aan de belangrijkste pijp van de keuken, boven de grond, en een deel van de pijp naar beneden leidt naar de belangrijkste pijp. De lagere afwatering heeft een water terug bochten onder het gebouw. Als de vloer is bijgevuld met een terugkeer bocht van water, is het dubbel-proof. De kant-afvoer is aangesloten op de belangrijkste waterleiding door delagerewaterpijp. In het algemeen, retourneert slechts één bocht kan worden geïnstalleerd.

Er is een soort van de lanceringwaterdat is verbonden met de horizontale pijp met een 45 graden elleboog en dan de helft van de bocht teruglopend water. Nochtans, merken op dat deze retour water bocht moeten van het driehoekige type, het ronde type is nietgoed aangesloten, en ten slotte de andere buizen zijn verbonden. In het algemeen, is de afvoer van kant niet zo glad als de afwatering.