Aandachtspunten bij de keuze van de toiletkraan

- Nov 19, 2017-

De uitrusting van toilet, de kraan is klein stuk. Maar vaak kunnen deze kleine dingen u de kwaliteit van leven in de huisverbetering doen voelen. Bij het kiezen van badkamerkranen:

Het eerste waar je aan moet denken, is of het waar is. Als er niet voldoende warm water in huis is, is de koud- en warmwaterkraan van de splitsing niet nodig.

Bovendien moet bij het kiezen van bibcock nog steeds rekening worden gehouden met het probleem van het vastmaken aan een hygiënisch reinigingsmiddel: het belangrijkste is dat het model collocatie vereist, anders veroorzaakt het problemen bij de installatie.

De tweede is stijl en kleur die bij elkaar passen, hier is een eenvoudig principe namelijk: klassiek naar klassiek, hedendaags naar modern. Als je toilet voornamelijk een koele kleur heeft, kun je kiezen voor zilveren bibcock; Als het warm is, wordt het goud. Als de stijl van het hele toilet ingewikkelder is, kun je ivoor gebruiken.

Momenteel is de bibcock die in toilet wordt gebruikt twee soorten: één is waterbassin, één is badkuip. De waterbak kraan heeft de tak, de individuele cent, die u kunt gebruiken in overeenstemming met de werkelijke situatie; De bibcock van de badkuip heeft de slang en de dark begraaft twee soorten, het gebruik van de slang is handiger, de installatie is eenvoudig, de badkuip bibcock die begraven ziet er erg goed uit, maar de installatie moeilijkheid is iets groter.

Voordat je gaat versieren, kun je net zo goed naar elke grote bouwstofstad gaan om dit aspect van kennis te begrijpen. In de constructie, maakt niet uit welke u kiest welke bibcock, installatie moet de waterdichte laag van metoop goed doen, vermijd om ergernis te brengen naar het latere leven.