Voorzorgsmaatregelen voor badkamerdecoratie 2

- Apr 17, 2020-

1. Don' om geld te besparen op de badkamer met woondecoratie, een paar kleine details kunnen de decoratiekwaliteit zien, don' heb er geen spijt van, don&# { {1}}; Geef mij niet de schuld! De druk op jonge mensen die net een huis hebben gekocht, is hoog genoeg, dus veel mensen kiezen ervoor om geld te besparen op decoratie. Het is zeker niet verkeerd om geld te besparen in huisdecoratie, maar verwacht niet dat u geld bespaart bij het renoveren van de badkamer, anders krijgt u er te laat spijt van.

2. Als de badkamerruimte thuis relatief groot is, moeten we goed werk leveren door nat en droog te scheiden, ongeacht of de ruimte groot of klein is, we moeten apparatuur voor walafzuiging hebben. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de stoom in de badkamer soepel wordt afgevoerd en dat de wanden van de badkamer droog kunnen worden gehouden.

3. Het stopcontact dat we in de badkamer installeren, moet waterdicht zijn en voor onze veiligheid moeten we een stopcontact van betere kwaliteit kiezen bij het kopen van het stopcontact. Nu zal het algemene stopcontact waterdichte maatregelen hebben, om lekkage van elektriciteit te voorkomen, mogen we niet goedkoop of handig zijn omwille van het stopcontact.