Verleng de levensduur van de beslagkraan

- Nov 19, 2017-

Kies om de wei wei badkraan te kopen, hoe u deze correct gebruikt en onderhoudt, het is het ding dat veel gebruikers hoofdpijn en zenuwslopend voelen. Eigenlijk, zolang installatie, gebruik, onderhoud correcte methode, kan de daadwerkelijke levensduur van de kraan worden verlengd en kan deze als nieuw blijven.

Van de functie gebruiken om te verdelen, verdeelt de kraan zich in badkuip bibcock, gezichtsbassin bibcock, keuken bibcock drie soorten, gezamenlijk bekend als "driedelige set":

1. Drieweg badkuip: deze kraan heeft twee uitlaatopeningen, één die de badkuip verbindt, en een verbinding met de kraan hieronder voor uw douche.

2. Dubbel gezicht bassin kraan: dit soort bibcock wordt gebruikt in het toilet waterbassin, de uitlaat is kort, relatief laag, voornamelijk voor mensen om kleding te wassen, schoon gezicht te gebruiken;

3. Multifunctionele keukentap: als je een warmwaterleiding hebt in je keuken, moet de kraan dubbel worden gekoppeld. De uitloop van keukenbibcocks is langer, langer, sommige hebben nog steeds een slangenontwerp, zodat u het voedsel kunt wassen.

structureel

1. Enig handvat: dit soort kraan GEBRUIKT de huidige populaire ceramische klepkern als het verzegelende deel, zijn voordeel is de schakelaar is flexibel, is de temperatuurregelgeving eenvoudig, is de levensduur lang;

2. Met een 90 graden omschakelkraan: gebruik ook keramische spaanafsluiting, is op basis van de traditionele dubbele handgreep, keramische spaanafsluiting, in plaats van de originele rubberen afdichting voor openen en sluiten kan de centrifugeerhendel 90 graden aan, aangepaste punten aan beide zijden van het warme en koude water, zijn karakteristieke is handig, ontwerp is ook meer;

3. Traditionele spiraalstabilisatie rubber kraan: vanwege de grote hoeveelheid water, lage prijs en eenvoudig onderhoud, sommige burgers nog steeds welkom. Sommige geïmporteerde kranen zijn bovendien gemaakt van roestvast stalen holle kogelafdichtingen en steelafdichtingen, die ook volledig temperatuurgecontroleerd zijn, maar duurder zijn.

Consumenten moeten letten op de volgende 5 punten:

1. Zorg dat je ervaren en gekwalificeerde professionals hebt om te installeren. Bij de installatie moet de kraan proberen niet te botsen met een hard voorwerp, laat geen cement, lijm en andere dingen achter op het oppervlak, om de glans van de oppervlaktecoating niet te beschadigen. Als u de leiding in het nieuwe huis gebruikt, omdat het waterleidingnetwerk een nieuwe winkel is, zullen er waterverontreinigingen zijn zoals zand, puinruimen voordat de installatie aandacht moet besteden aan de pijpleiding, het water gedurende een lange tijd het water was helder voordat de kraan werd geïnstalleerd.

2. Forceer niet te hard om schade te veroorzaken bij het openen en draai deze voorzichtig. Zelfs traditionele kranen hoeven niet te worden doodgeschroefd.

3. Het oppervlak moet na gebruik schoongeveegd worden. Gebruik de taphendel niet als armsteun om te ondersteunen of te gebruiken.

4. De waterdruk onder de voorwaarde van niet minder dan 0.02 mpa, gebruik na een tijdspanne, als het wordt gevonden dat de vermindering van de wateropbrengst, zelfs het fenomeen van flameout van de waterverwarmer verschijnt, warm en koud water afsnijdt, gebruikend een moersleutel zachtjes draaien aan de uitlaat van de kraanwater mond gaas kap, voorzichtig weer aan te trekken na het reinigen van onzuiverheid, in het algemeen kan herstellen.

5. De metalen doucheslang van de badkop moet natuurlijk worden gehouden en ontrollen. Rol het niet op de kraan wanneer het niet in gebruik is. Let er bij gebruik of niet-gebruik ook op dat de verbinding tussen de slang en het kleplichaam geen dode hoek vormt, om de slang niet te breken of te beschadigen.