Kleine afvoer van de vloer is een groot probleem in de kwaliteit van leven

- Nov 19, 2017-

Afvoerput wordt altijd in de meest onopvallende positie in de badkamer of keuken geplaatst, zodat mensen het bestaan ​​ervan negeren. In feite is de afvoer van de vloer klein, maar de impact op de gezondheid van thuis is niet klein. Veel gezinnen hebben mogelijk een groente-, afvoeroverloop of een kleine bedconditie aangetroffen. Dit zijn de oorzaken van afvoer van de vloer - afvoer van de vloer verbonden met de rioolbuis en de woonkamer, als de vloerafvoeren afhankelijk zijn van het water om de "deur" te vormen, is vernietigd, is het equivalent aan het riool en de kamer in één, daar is geen barrière tussen. Is het niet eng? Daarom zullen de prestaties van de afvoer van de vloer niet alleen de kwaliteit van de binnenlucht beïnvloeden en zelfs de kwaliteit van het leven van het gezin beïnvloeden.

Natuurlijk, in aanvulling op de aankoop van goede kwaliteit van de afvoer van de vloer, als de geïnstalleerde afvoerput problemen heeft, niet wanhopen, experts geven corrigerende maatregelen in feite, er zijn veel, zolang de oplossing voor de zaak, ook in staat zijn om de kamer een frisse en geurige omgeving te geven.

Bij de acceptatie van de constructie van de vloerafvoer, kunt u wat water toevoegen aan de binnenkant, enerzijds om te controleren of het is geblokkeerd, anderzijds om de geur in de tijd af te dichten.

De constructie is geen goede afvoer, ziet er niet alleen ongemakkelijk uit, na gebruik zal het saai lijken, overlopen enz.

De vloerafvoer van de wastafel wordt vaak over het hoofd gezien als de decoratie wordt geaccepteerd.

Van boven naar beneden zijn: gemeenschappelijke ronde afvoer, roestvrijstalen vloerafvoer, excentrische waterslotafvoer. De vloerafvoer op de markt heeft verschillende stijlen en verschillende texturen, maar elk heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus het moet worden gecombineerd met zijn eigen behoeften bij de aankoop.