Enkele handige tips om lekkage van de kraan op te lossen

- May 07, 2018-

Kraanlekkage is een saaie kwestie in het dagelijks leven. Waterlekkage uit de kraan is vaak het gevolg van een kapot onderdeel. Om het probleem effectief op te lossen, kunnen we beter eerst uitvinden welke onderdelen de waterlekkage veroorzaken. Hier bieden we verschillende mogelijke factoren die lekkage of waterdruppels kunnen veroorzaken.

1. Cartridge

1.1 Wanneer u de kraan sluit, blijft er waterlekkage. Dit fenomeen is mogelijk omdat de drukdop loslaat en de cartridge loslaat. De oplossingsmethode is het handvat en de decoratieve dop naar beneden halen, de kap van het kompres aandraaien; een andere mogelijke factor is dat de rubberen ring van de onderkant van de cartridge uit vorm is en de oplossingsmethode is de cartridge uit de verpakking halen, de rubberen ring controleren en de juiste plek maken.

 

1.2 Als u de hendel en de sierdop hebt neergehaald, kunt u zien dat er waterlekkage is in het midden van de cartridge, omdat de cartridge is defect omdat u een nieuwe moet vervangen.

 

2. O-ring

U kunt waterlekkage zien vanaf de onderkant van de mengkraan, het meest mogelijke probleem is dat de O-ring van de inlaatbuis niet op de juiste plaats zit of niet in vorm is. U kunt een buis terugtrekken, het probleem controleren, als de O-ring niet in vorm is, vervang dan een nieuwe ring, als dat niet het geval is, bevestigt u hem op de juiste plaats.

 

3. slang

Als u het lekgedeelte van niet het hoofdlichaam van de kraan vindt, bevindt deze zich gewoon in de slang. U kunt de slang verwijderen en een nieuwe vervangen

图片1.png