iets over decoratie feng shu

- Apr 23, 2020-

Feng Shui is van mening dat het toilet niet in het noorden van het huis en ook niet in het noordoosten mag worden geplaatst om de vorming van GG-quotum te voorkomen; back ghost door" ;. Dit komt omdat het noorden in de vijf elementen tot water behoort. Als het toilet zich in het noorden van het huis bevindt, is de ontmoeting van de twee GG-quota; wateren GG-quot; zal de waterkracht verhogen en de energie van de bewoners verbruiken. Als de badkamer zich in het noordoosten bevindt, zal de waterkracht in de badkamer de oorspronkelijke bodemenergie in deze positie vernietigen, waardoor gezondheidsproblemen ontstaan.

Om de problemen veroorzaakt door het toilet in het noorden op te lossen, kunnen sommige hoge planten in het toilet worden geplaatst, enerzijds kan het de waterenergie afvoeren, anderzijds speelt het ook een rol bij het absorberen van vocht en het verhogen van gas energie.

Voor het probleem dat wordt veroorzaakt door het toilet in het noordoosten, is de beste oplossing om gouden energie te introduceren om bodemenergie en waterkracht te coördineren. De specifieke methode is: zet een witte aardewerken schaal met zout in het noordoosten van de badkamer, of zet een sculptuur van ijzer. Daarnaast kan ook het plaatsen van een ronde ijzeren wastafel in de badkamer en het plaatsen van een rode bloem daarin een rol spelen.