iets over decoratie feng shu-3

- Apr 25, 2020-

Als het toilet in het midden van het huis wordt geïnstalleerd, vormt het een GG-quot; turk water GG-quot; patroon, dat zeer ongunstig is voor familiegeluk. Omdat in Feng Shui de vijf elementen in het midden van het huis tot de grond behoren, terwijl de badkamer tot het water behoort.

Voor een huis behoort de middelste positie tot het hartgebied en speelt een vitale rol in Feng Shui. Als deze plaats wordt aangevallen door de smerige geest, zal niet alleen de rijkdom niet vergaren, maar ook de gezondheid van de gezinsleden aantasten.

Bovendien, als het toilet zich in het midden van het huis bevindt, zullen de watertoevoer en rioolbuizen door andere kamers gaan, waardoor deze kamers niet alleen door vuile lucht worden weggespoeld, maar ook problemen opleveren voor toekomstig onderhoud.

Om welke reden dan ook, het is geen goed Feng Shui-patroon om de badkamer aan het einde van de gang in te stellen. In moderne huizen worden vooral kleine huizen, gangen of gangen vaak gebruikt. Bij een dergelijk ontwerppatroon moet aandacht worden besteed aan de positionele relatie tussen toiletten en gangen. Als de woning aan beide uiteinden van de gang is gelegen, is het niet aan te raden om het toilet naast de gang te plaatsen. Op het feng shui-water snelt de gang direct de badkamer in om een ​​weg te vormen. Het is een groot kwaad. Vocht en vuil gas verspreiden zich door de gang, wat erg ongezond is voor de gezondheid, dus probeer dit te vermijden.