iets over decoratie feng shu-6

- Apr 28, 2020-

Vanwege de bovenste en onderste verdiepingen van het penthouse-gebouw moet speciale aandacht worden besteed aan de inrichting van de badkamer. Boven en beneden van de badkamer mag geen slaapkamer, kachel, studeerkamer, godentafel, eettafel, bank zijn. De badkamer op de bovenverdieping mag niet direct boven de poort zijn, omdat dit uw reputatie aantast en uw gezin gemakkelijk lastert. De beste manier is om de bovenste en onderste verdiepingen van de badkamer in één richting te verenigen, wat niet alleen het probleem van feng shui oplost, maar ook het leggen van pijpen vergemakkelijkt. Als er een ruimte op de derde verdieping is, kunt u het beste een balkon of tuin boven de badkamer plaatsen.

Sommige gezinnen zullen overwegen om een ​​badkamer in huis te veranderen in een kleine slaapkamer vanwege de grote bevolking en de relatief beperkte woonwijk. In feng shui is de badkamer echter een vuile plek en is dit meestal de moordkant van het huis. Als deze functie als slaapkamer wordt gebruikt, zal dit academisch en loopbaanongemakken veroorzaken, en het zal ook een daling van de welvaart veroorzaken.

Bovendien, wat het hele gebouw betreft, behoort zo'n verandering tot een enkele reeks transformatie, die uiteindelijk een patroon zal vormen dat de badkamer boven en beneden de slaapkamer omringt, wat een taboe is in Feng Shui.

Als u de badkamer wilt veranderen, kunt u deze ruimte gebruiken als bijkeuken.