Roestvrijstalen kraan leidt de ontwikkelingstrend

- Nov 19, 2017-

Wanneer koperen kraan nog steeds absolute marktleiderspositie bekleedt, leidt de onophoudelijke opkomst van de fabrikant van roestvrij staalkraan steeds meer tot nadenken, roestvrijstalen kraan zal de trend van de toekomst zijn?

"Het kraanmateriaal zal geleidelijk het koper vervangen door roestvrij staal." In de afgelopen jaren, veel mensen in de industrie zijn naar voren gebracht dergelijke opvattingen, als consumenten steeds meer aandacht voor de gezondheid van het milieu, een meer gezonde, meer bescherming van het milieu, kunnen recyclen 100% van de roestvrij stalen kraan zal de trend worden van de toekomst. Roestvrij stalen kraan is een nieuw product, in de afgelopen jaren, meer en meer de gunst van de consument te krijgen, zal meer populair worden als de technologie volwassen is, en voorkoop koperen tikken meer marktaandeel. Onlangs heeft de verslaggever een aantal bedrijven bezocht die roestvrijstalen kranen produceren en een aantal verkopen van deze verkopers van producten, de huidige situatie van roestvrijstalen kranen begrijpen.

Naar verluidt zijn er al meer dan 3 jaar geleden fabrikanten van roestvrijstalen sanitair begonnen met de ontwikkeling van roestvrijstalen kranen, maar vanwege de roestvaststalen hardheid, taaiheid, oplosmiddelgieten en verspaning zijn ze veel moeilijker dan koper, de kosten zijn hoog. Deze fabrikanten hebben zich nog niet ontwikkeld of hebben de ontwikkeling opgegeven of een of twee van hen. In het internationale merk, op dit moment, Hans van Yida fabriek de productie van roestvrijstalen kraan, en China en Guangdong Kaiping gebied bestaande in de productie van roestvrijstalen kraan onderneming hebben vier, vijf of zo, nu meer en meer ondernemingen geleidelijk aan het onderzoek en ontwikkeling van productietechnologie. Volgens jiangmen buitenlandse sanitair co., LTD., General manager Liu Chang, al in twee of drie jaar geleden, heeft het bedrijf altijd gericht op onderzoek en ontwikkeling van roestvrij staal sanitaire producten, Chang Yang is de eerste productie van roestvrij stalen kraan in pengjiang rijkdom zuiverende ondernemingen, voornamelijk de binnenlandse markt. Maar toen de roestvrijstalen kraan op de terminalmarkt steeds meer de voorkeur kreeg, vergroten veel bedrijven de financiële inbreng in de productielijn van roestvrijstalen kranen, zoals de belangrijkste productie in Europa en de Verenigde Staten verdedigt badproduct sanitaire voorzieningen standaard roestvrijstalen kraan in de porsche holding groep dit jaar in guangdong kaiping smaragdgroen bergmeer ontwikkeling zone land 130 mu, investering 500 miljoen yuan, de bouw van de productie-eenheid van roestvrij staal kraan.

Naarmate de productietechnologie in de binnenlandse roestvrijstalen kraan geleidelijk rijper wordt, ongeacht de productie of klasse, heeft de roestvrijstalen kraan veel opklimming, en op het materiaal kan het roestvrijstalen materiaal gezonder en milieubewuster 100% gerecycleerd worden. Roestvrij stalen kraan is een nieuw product in China, hoewel in de binnenlandse marktaandeel van kleine, maar vanwege de gezondheid, bescherming van het milieu, duurzaam en andere kenmerken, in de afgelopen jaren, meer en meer krijgen de gunst van de consument, en met de looptijd van fabricagetechnologie zal populairder worden, bevoorrading leidt tot meer marktaandeel, koperen roestvrijstalen kraan zal de toekomstige ontwikkelingstrend van sanitairindustrie worden.

Er zijn vier hoofdsoorten kranen, zoals koper, PVC, gietijzer, roestvrij staal, enz., En de meeste midden- en hoogwaardige kranen op de binnenlandse markt zijn puur koper als de belangrijkste grondstoffen. Volgens de kennismaking met experts, zijn koperen en koperen gietstukken meestal 4% - 4%, het gehalte aan lood in de kraan, als dat lange tijd niet nodig is, als de voering groene kopjes produceert, kunnen stoffen zoals lood vrijkomen in het water , drink water met overmatige lood kan leiden tot vergiftiging, niet alleen van invloed op de intelligentie groei van de drinker, zal ernstige gevolgen hebben voor het gezonde lichaam, zal een grotere impact op kinderen zijn.

Koper materiaal is gemakkelijk te roesten, dus het oppervlak van koper product maakt meestal gebruik van galvaniseren, dat wil zeggen, galvaniseren van een laag van ni of chroom op het oppervlak, en galvaniseren laag beschouwt de kwaliteit van zijn plating kwaliteit, dun, zal geleidelijk loslaten. KuaiZhe jaar, ManZhe 3-5 jaar geleidelijk verlies van oppervlakte glans, putcorrosie, uiteindelijk elektrische coating, onthullen van de roest, invloed op mooi en gebruik, dus moet voortdurend veranderen, dit zal de verspilling van middelen veroorzaken. En het afvalwater dat wordt geproduceerd door galvaniseren is zeer ernstig voor milieuvervuiling.

Of het nu fabrikanten, dealers of professionals in de industrie zijn, het is over het algemeen goed om de toekomst van roestvrijstalen kranen te zien, die de komende 5-10 jaar de wereld zullen zijn, laten we afwachten en zien!