De kraan selecteert en GEBRUIKT de foutieve zone

- Nov 19, 2017-

Kleine kraan, schijnbaar onbeduidend, zodra het kwaliteitsprobleem de consument kan brengen, is het verlies hoeveel? Het water bevindt zich in de berg Jinshan, het koude nachthuis ontbreekt; Het hart heeft de angst, de waterpijp barstte de bloemschaduw; Lood is onzichtbare verborgen problemen van slechte kwaliteit; Ik weet niet hoe ik me zorgen moet maken, ik haat het je te vertellen dat ik niet heb gekocht ... Kleine kraan, schijnbaar onbelangrijk, waaronder leren. Hoeveel weet u van tappen en gebruik?

Mythe: een tik is een lichte hand

Bij het kiezen, is het gekwalificeerde standaard zonder bubbel, geen defect of kras. De connaisseur onthult, bij het kiezen, met de vinger op het bibcock-oppervlak te drukken, de vingerafdruk verspreidt zich snel, verduidelijking van de coating is goed; Vingerafdrukken worden minder afgedrukt. Uiterlijk van de afwerking, probeer ook de kraanhandgreep, of de schakelaar nu soepel is, de op en neer of zo grote bereiksschakelaar kan de watertemperatuur stabiel instellen, meestal tot 30 graden omhoog en omlaag, ongeveer 90 graden voor het beste.

Fout twee: sterk houden is goed afsluiten

Veel mensen gebruiken de kraan om wat moeite te doen om wat kracht te maken om de bibcock wat vast te maken, dit is erg ongewenst. Dit voorkomt geen waterlekkage, maar veroorzaakt schade aan de afsluitklep, wat leidt tot een losse kraan.

Mythe 3: de kraan kan niet worden veranderd

Veel consumenten geloven dat het kraanproduct voor eens en voor altijd is geïnstalleerd, zolang het maar niet kapot is. In feite is de kraan het gemakkelijkst om vuil en vuil te verbergen, en de beschermende laag zal eraf vallen na corrosie, gemakkelijk om zwaar metaal neer te slaan. Daarom heeft het kraanproduct ook de levensduur, die binnen het opgegeven aantal jaren moet worden gewijzigd.

Mythe 4: leidingwater is uit de doos

Het water dat lange tijd in de kraan zit, zorgt ervoor dat de loodbeschermfolie eraf valt en loodelementen uit het water oplossen. Daarnaast is de traditionele kraan, waterpijp gemakkelijk te roesten en vervuilt de waterkwaliteit, dus het gele water in de buis is nodig om het water kwijt te raken. Roestvrijstalen kranen zijn relatief gezond, maar de prijzen zijn hoger.

Mythe 5: hoe kleiner de stroom, des te meer waterbesparend

De stroming van de kraan heeft een waterbesparingsstandaard, de afvoer te groot is ongunstig voor waterbesparing. Het waterverbruik is gelijk aan het debiet van de watertijd, de stroom verlengt vanzelfsprekend de watertijd en het waterbesparende effect wordt niet bereikt. Als de stroming te klein is, kan dit een probleem zijn met de klep van de kraan, of kan het slib worden geblokkeerd, op tijd worden gereinigd of vervangen.