steriliseren aanrecht, kraan en andere sterilisatie, geniet van een gezond leven.

- May 09, 2018-

Levende bacteriën zijn overal in ons

leven . Soms is het schoon, maar het verbergt veel bacteriën. Hierdoor letten we op het bacterieprobleem. Dus waar is het meest waarschijnlijk besmet met bacteriën? Het antwoord is keukenkranen en spoelbakken.

Naar verluidt zijn er meer dan 500.000 bacteriën in spoelbakken, wat neerkomt op 1000 keer het gemiddelde aantal bacteriën in de badkamer. Dit komt omdat de gootsteen nat is en vaak vuilnis bevat. Als het niet op tijd kan worden schoongemaakt, groeien de ziektekiemen in verborgen gaten. Dit betekent dat gerechten, keukenbenodigdheden en zelfs handen besmet kunnen zijn. Daarom moet het afval in de keuken op tijd worden geleegd. Het is het beste om het op dezelfde dag in te gieten om bacteriële proliferatie te voorkomen.

De gootstenen en kranen in de keuken worden dagelijks gebruikt om het gebied nat te maken en een ideale voedingsbodem voor ziektekiemen te worden. Als je per ongeluk een kraan aanraakt met een vuile hand of als de kraan is besmet met voedsel, zoals veel mensen hun slechte gewoonten, willen ze het rauwe vlees direct met een kraan wassen, de nevel spettert. De bacteriën op rauw vlees zijn de meest voorkomende. Als gevolg daarvan broeden de bacteriën op de kraan en vormen uiteindelijk een biofilm die eraan vast komt te zitten, en het microbiële membraan zal groter en gebarsten worden, op voedsel en gerechten vallen en de gezondheid van de mens in gevaar brengen.

Het kan worden gezien dat er veel verbazingwekkende bacteriën in de keuken zijn, die de gezondheid van mensen ernstig aantasten. Dit vereist dat we keukenkranen en spoelbakken steriliseren. De sterilisatiemethode is heel eenvoudig. Minstens wekelijks, verdund bleekmiddel of desinfectiemiddel wordt gebruikt om de gootsteen, de kraan en de koelkastafdichting schoon te maken. Keukenafval moet op dezelfde dag worden afgevoerd. Gebruik keukendoeken om gerechten te drogen en wekelijks twee keer af te wassen met warm water en desinfectiemiddel