Het werkingsprincipe van de kraan en de zaken die aandacht behoeven

- Nov 19, 2017-

Wat is een kraan?

Inductiekraan zoals er veel zijn, zoals inductiekraan, automatische inductiekraan, automatische inductiekraan, infraroodsensorkranen, enz., Het is gewoon vanwege het ontbreken van een relevante professionele naam gedefinieerd in termen van anders. Het belangrijkste voordeel van de kraan is dat deze intelligent en waterbesparend kan zijn. De handen hoeven de kraan niet aan te raken om de infectie van bacteriën te voorkomen.

Werkingsprincipe van kraan:

Automatische inductie kraan is door middel van het infrarood-reflectie-principe, wanneer menselijke handen in het infrarode gebied van de kraan, uitgezonden door infrarood zendende buis infrarood als gevolg van de wees van de menselijke hand om de infrarood ontvangende buis te blokkeren, door integratie van microcomputerverwerking binnen de lijn na de signaal wordt verzonden naar de puls elektromagnetische klep, elektromagnetische klep na acceptatiesignaal volgens het opgegeven commando om de klepkern te openen om het leidingwater te regelen; Wanneer de hand van het lichaam buiten het infrarode bereik is, accepteert het magneetventiel het signaal niet, de kern van de solenoïdeklep wordt gereset door de interne veer om het water van de kraan te regelen.

Inductie afstand: infrarode emissielengte of inductieafstand het grootste deel van de fabriek is 25 cm, tot 29,7 cm x 29,7 cm witte A4-papiertestnorm), gewone menseninductiekraan ongevoelige reactie, meestal vanwege verkorting van de inductieafstand, als gevolg van de infraroodzwakte weerstand tegen kleur, diepe kleur zal de afstand van het onderdeel veranderen, zoals zwarte inductie afstand zal ongeveer 15% van het origineel zijn; Als de inductielijn wordt beïnvloed, heeft dit invloed op de lengte van de inductieafstand.

Notitie:

Opmerking 1: het kraanproces

Uiterlijk geen krassen, verchromen is goed, gebruik messing gieten, lage inductie kraan in verchromen en het gewicht van de kraan lichaam is armer, door zoutsproeitest gedurende 24 uur, met een gewicht van ongeveer vierhonderd gram, en een goede inductie kraan fabrikant in het leiden van de gewichtscontrole in meer dan 500 gram, kan door 48 uur zoutsproeitest, de lange levensduur van de kraan.

Opmerking 2: of het infrarood sensorgedeelte epoxyharsafdichtmiddel of vochtbestendige behandeling gebruikt

Verbind de stop met waterdichte stop, keurt de lijn low-power single-chip microcomputercontrole goed, heeft het licht anti-interference vermogen, niet verkeerde actie; De inductieafstand is instelbaar met een afstandsbediening. Het is gemakkelijk om de printplaat aan te passen met handmatige aanpassing. Automatische aanpassing afstand technologie is niet volwassen, het zal korter zijn als gevolg van kleurverandering, en de afstandsbediening zal het product menselijker maken.

Opmerking 3: het magneetventiel heeft goede waterdichte prestaties

Door de lange installatie onder het bassin, nadat de machine onder vochtig is, zal het contact slecht zijn, zodat de machine niet zal werken; De minimale levensduur van de magneetklep moet voldoen aan de industriestandaard (meer dan 150.000 keer).

Opmerking 4: probeer gekwalificeerde professionele fabrikanten van productiesensorkranen te selecteren

Omdat de inductiekraan van binnenlandse professionele sanitairfabriek meer dan 90% is is de uitbestede verwerking, in kwaliteit, na verkoop en prijs niet tevreden; Binnenlandse inductie kraan industrie gebrek aan merk en leidende merk, veel klanten over de keuze in sanitair ware merk als de referentie-norm, is vooral het merk van de merknaam voor sanitair, bij het kiezen van een merk op het nastreven van eenheid, vaak gebrek aan producten in de latere onderhoudstoebehoren en professionele service.