Er zijn verschillende manieren om de kraan te installeren

- Nov 19, 2017-

In het hele huishouden versieren, zal de kraan ook alleen de keuken en de badkamer gebruiken, maar hoewel alleen deze twee plaatsen zullen worden gebruikt, maar het type kraan dat GEBRUIKT is ook variëteit. De installatie van verschillende kranen zal ook anders zijn, de installatiemethode van verschillende kranen wordt vandaag geïntroduceerd.

Voor de installatie moet de installatietool worden voorbereid. Controleer voor de installatie de volledige onderdelen. De gemeenschappelijke kraanonderdelen omvatten: slang, lijmwasser, bloemstrooi, waterverwijdering, ontvoerder, decoratieve dop, enz. Vervolgens zullen we de installatiemethoden van verschillende kranen introduceren.

1. Installatie van keukenkraan met één gat

De vereiste is stevig, omdat de keukenbak de frequentie hoger gebruikt, samen met de beweging om te bewegen, gemakkelijk los te maken, zodat de borgmoer strakker moet worden aangedraaid. Op dit moment zijn er enkele tikken op de markt om de moer te bevestigen, wat erg goed is. Als je het probleem van water trekken kunt oplossen, zal het in de toekomst een populaire trend zijn.

2. Installatie van wastafelkranen met één gat

Let op bij het kopen van een wastafelkraan diameter, nu op de markt behoren tot de harde buis in het water, dus je moet letten op de hoogte van het mondstuk op de gereserveerde, 35 werkpunt naar beneden uit wastafel is het meest geschikt . Bij installatie moet u de speciale hoekklep selecteren en de hoekklep moet worden bevestigd met de koudwarmwaterleiding van het stopcontact. Wanneer je een afstand tussen de hoekklep en de kraan vindt, koop dan een speciale verlengbuis om aan te sluiten. Denk eraan, u mag geen andere waterleidingen gebruiken om verbinding te maken, want als de waterdruk groot is, valt deze gemakkelijk weg en lekt, waardoor u verliest. Als de inlaatleiding te lang is om de uitlaatpijp te overschrijden, kunt u een deel ervan naar behoefte uitvoeren. Als de hoek niet geschikt is, kunt u deze buigen naar de positie die u nodig hebt, afhankelijk van de behoefte.

Vergeet niet: niet hard gebogen zijn tot 90 graden of meer dan 90 graden. Wanneer u het bassin installeert om naar water te gaan, vergeet dan niet om de kleine interface van de kraan te kopen (de kraan is kort). Voordat u installeert, vergeet niet om de waterleiding vooraf in de muur te spoelen.

3. Installatie met douche, badkraan (wand)

Wanneer je een douche koopt, in bad doet en een muur ophangt, kun je de juiste hoogte kiezen om de pijp te begraven. De afstand tussen leidingen voor koud en warm water moet 15 centimeter bedragen. Voorafgaand aan de installatie, moet u niet vergeten om de waterpijp te wassen, om de waterkwaliteit te hard te voorkomen, schade aan de kranen.

Installatie van douche, badkraan: na het kopen van de donkere kraan, is meestal de klepkern van de kraan ingebed in de muur. Let op de dikte van de badkamermuur vóór de begrafenis. De muur is te dun en de kern zal niet worden begraven. Het plastic omhulsel van de ventielkern mag niet gemakkelijk worden verwijderd wanneer het wordt ingegraven, om de kern van de klep in het voorgestort cement en andere diverse services niet te beschadigen. Daarnaast moet u ook letten op de boven- en onderkant van de klepkern wanneer de kern is ingebed, zodat deze niet verkeerd begraven wordt. De grootte van de wandkraan is vertekend wanneer de buis is ingebed en kan worden gebruikt om de ontvoerder in te stellen om op schoolniveau door te gaan.

4. Installatie van thermostaatkraan

Voordat u de kraan met constante temperatuur installeert, moet u controleren of de waterleiding heet is of niet, en vergeet niet de koudwaterleiding aan te sluiten om te voorkomen dat de kraan correct werkt. Gas- en zonneboilers kunnen de thermostaatkraan niet gebruiken omdat de waterdruk te laag is. Vergeet niet het warm- en koudwaterfilter te installeren.