Wat kunnen we doen als de kraan in de pijp is gebroken?

- May 20, 2018-

De kraan in het huistoilet wordt lange tijd gebruikt, de buiswand leek een scheur, hoewel hij nog steeds kan worden gebruikt, ik ben bezorgd als we niet thuis zijn, plotseling barsten, niemand weet lekkage, dus we besluiten om een nieuwe . Dus als u leert te veranderen, kunt u geld besparen. Laten we er vandaag over praten.
1 punttang
Het eerste is om het kraanwater uit te zetten. Dan is de volgende stap om een hulpmiddel te gebruiken met een punttang, een kleine cementnagel met een spitse neus in de linkerhand en een rechterhamer om het cement in de naden te spijkeren. Het zal gemakkelijker voor ons zijn om deze kleine tool te gebruiken, en ik zal niet in staat zijn om van het zweet af te komen.
2 elektriciatangen
Zoek een zaagblad om door de binnenste buis van de muur te snijden en kies vervolgens de punt van het hoofd. De eerste kans op succes wordt geschat op slechts 30% - 40% voor een nieuwe, dus wees geduldig. Er kan ook een zaagblad worden gevonden om twee relatieve gaten in de interne buis van de muur te zagen, met behulp van een staalplaat met een relatieve breedte en voldoende hardheid, zoals het gebruik van een platte schroevendraaier, om de gebroken draad met een tang te verwijderen. Het is heel belangrijk om op dit moment een tuig van een elektricien te hebben, en wees voorzichtig dat je je hand niet laat glijden.
3 draadtrekker
Nu is er een hulpmiddel dat de gebroken draad uittrekt. Het kan worden gebruikt om de draad in de spleet te steken, tegen de klok in te draaien en hem gelijkmatig te maken. Het is beter om te gebruiken met dennenroest. Dit werkt het beste. Je kunt heel arbeidsbesparend zijn, dus je kunt het zelf thuis doen zonder ervoor te hoeven betalen.