Classificatie van kranen

- Nov 19, 2017-

De wetenschappelijke naam van de kraan wordt "watermond" genoemd, de hoofdfunctie ervan is het aanpassen van de waterstroom, niet alleen handig voor mensen om te gebruiken, maar heeft ook een bepaald waterbesparend effect. Moderne kraan verscheidenheid, complete types, sanitair fabrikant volgens de verschillende behoeften van mensen hebben verschillende soorten kraan ontwikkeld, onder kleine make-up detail classificatie daquan tik voor iedereen.

1. Kraanmateriaalclassificatie

Op dit moment is het materiaal van de kraan niet een enkele, in het dagelijks leven is de meest voorkomende roestvrijstalen kraan, koper, kunststof kraan kraan, zoals: er zijn een aantal ongewone kraan, zink-legering gietijzeren kraan kraan en polymeer composiet materialen naar high-end kraan.

2. Classificatie van kern van tapkraan

Voor een moderne kraan, klep kern is de meest kritische componenten, het is om de kraan is gelijk aan de actie van het hart is voor de mens, het effect van de kern van de kraan klepkwaliteit bepaalt direct de levensduur van de kraan. Op dit moment heeft de kern van de tapkraan in de markt voornamelijk keramische klepkern, rubberen kern en roestvast stalen klepkern.

3. Classificatie van de kraan open modus

Ouderwetse kranen zijn met behulp van spiraal open, maar door de schroef te openen om vele beurten te openen, meer lastig, dus dan langzaam uit het moersleutel type kraan, kraan en dragen moderne state-of-the-art inductie kraan. Vooral op dit moment de meest up-to-date inductiekraan, gebruik erg handig, en het waterbesparende effect is ook duidelijk.

4. Classificatie van de kraanstructuur

Op dit moment kan de hoofdstructuur van de kraan worden verdeeld in enkele, dubbele en drievoudige. Als de kraan is ingedeeld volgens de open handgreep, kan de kraan worden onderverdeeld in een enkele handgreep en een dubbele handgreepkraan. De zogenaamde single-link-kraan is om slechts één pijp aan te sluiten, en de dubbele kraan kan tegelijkertijd de koude warmwaterleiding verbinden, de meest gebruikte is de dubbele kraan.

5. Kraanfunctie-indeling

De functieclassificatie van kraan, fundamenteel is volgens de gebruikspositie van tapkraanverdeling. Zoals wastafelkraan, spoelbakkraan, douchekraan, roestvrijstalen kraan.