Hardware-accessoires Common Sense

- Aug 15, 2019-

koop kraan 12 aandachtspunten (1)


Gewicht: Kan niet te lichte kraan kopen, te licht is vooral voor fabrikanten om de kosten te verlagen, hol in het koper, de kraan ziet er groot uit, niet te zwaar om op te pakken, het is gemakkelijker om de drukstoot te weerstaan.

Handvat: de composietkraan is eenvoudig te gebruiken, omdat bij gebruik van de gootsteen meestal slechts één hand leeg is.

Waterafvoer: de waterafvoer op een hoge plaats maakt het gemakkelijk om de wastafel te vullen.

Spool: dit is het hart van de kraan. De warm- en koudwaterkranen zijn allemaal gemaakt van keramische ventielkern. De beste kwaliteit van de ventielkern is het Spaanse spoor, Kangqin en Zhuhai in Taiwan.

Rotatiehoek: 180 graden draaien vergemakkelijkt het werk, en 360 graden draaien is alleen zinvol voor een gootsteen in het midden van het huis.

De douchekop kan worden verlengd: de effectieve straal wordt vergroot en de gootsteen en de container kunnen sneller worden gevuld.

Slang: ervaring heeft geleerd dat een buis van 50 cm lang voldoende is en dat een buis van 70 cm of meer op de markt kan worden gekocht. Wees voorzichtig om geen aluminium draadbuizen te kopen, gebruik roestvrij staaldraad, haal een hand om een trek te trekken, hand zwart is aluminiumdraad, geen verandering is roestvrij staaldraad, het is het beste om 5 internationale standaard draadgeweven roestvrij staal buiten te gebruiken buis van de slang en de slang is gemaakt van EPDM. De verbindingsmoer is rood gesmeed en het buitenoppervlak is gerold en geplateerd met een 4miu (dikte) nikkellaag.