Hoe u de afvoer van de vloer op de juiste manier kiest

- Nov 19, 2017-

Ten eerste kunnen vloerafvoeren in ieder geval een volledig deodoriserende rol spelen. De deodorantfunctie van de afvoerdrainage baseert hoofdzakelijk op verzegeling om te bereiken, kunnen de consumenten volgens de plaats van de vloeddrainplaats enz. Kiezen om verschillende afdichtingsmanierdrainage te kiezen. Ten tweede, de afvoer van de afvoer van de vloer om te voldoen aan de gebruikseisen, om groot genoeg te zijn, zelfs als er geen woning is, water barstende extreme omstandigheden, kunt u ook snel water lozen. De hoeveelheid drainage kan worden gevraagd voor instructies of testrapporten om te zien, moet gebaseerd zijn op de diameter van de bodem van de mond en de grootte van het gebruik van verschillende plaatsen om de geschikte hoeveelheid drainage te kiezen.

Ten derde, de filterfunctie grondig zijn, de filterfunctie onvoldoende is zal leiden tot blokkade pijplijn vreemde materie, schoonmaakwerkzaamheden zullen zeer lastig zijn. Als de poriëngrootte van het filter niet geschikt is, is het tijdsinterval van het reinigen van het vreemde lichaam te kort en zal het ook de belasting voor de consument vergroten. Deskundigen suggereren dat de beste opening van het filterscherm tussen 5 mm-8 mm, om te voorkomen dat vreemde voorwerpen in de pijplijn vallen, de tijd van het vreemde lichaam kan worden verlengd tot 3 - 5 maanden.

Ten vierde is het gebruik van tijd lang genoeg, niet vaak ingewisseld. Sommige mechanische afvoer van de vloer met behulp van kunststof kern, plastic kenmerken is het gebruik van 35 jaar later zal fris zijn, en de kern van de afvoer heeft een hoge frequentie activiteiten, zodat de functie van de afvoer van de vloer is niet stabiel, er kunnen een verscheidenheid aan problemen zijn , moet worden vervangen.

Ten vijfde moet de aankoop van afvoer van de vloer ook de locatie van het gebruik bepalen. De douche is bijvoorbeeld de grootste hoeveelheid water, om ervoor te zorgen dat het water snel kan lekken en geen water, heeft de afvoer van de vloer hier ook een grote nodig; bovendien is de onmiddellijke waterstroom van de wasmachine groot, op dit moment is de directe druk van de waterleiding erg groot.

Warm prompt: wasmachine kiest speciale afvoer voor wasmachine. Op dit moment zijn er speciale gebieden met speciale gebieden zoals de gootsteenafvoer, speciale afvoer van de vloer, wasmachine voor afvoer op de vloer, afvoer van balkonvloer; toilet, balkon vloerafvoer met verschillende afvoer van de vloer: het toilet is een toilet afvoerput plaats relatief hoge frequentie van gebruik, is het meeste water op veel plaatsen, maar ook de vreemde lichamen in de meeste plaatsen, maar ook gemakkelijk te haren.

Daarom kiezen we voor een afvoer op de vloer om drie punten te overwegen: een is een deodorant effect; twee zijn eenvoudig schoon te maken; drie is gemakkelijk te blokkeren.

Waarom kiest het balkon voor een T-type vloerafvoer? Wat zijn de zaken die aandacht nodig hebben?

1, vermijd om de locatie van U te kiezen en balkon afvoer van de vloer moet kiezen U type wasmachine afvoer, omdat de algemene balkonlocatie niet veel waterruimte is, zelfs een halve maand zonder water, en het geurverdrijvend principe van U-type afvoer van de vloer is op de water, dan zodra het water droogt, is het effect van deodoriseren niet, niet regelmatig op het rioolwater van de balkonbodem.

2, is het aanbevolen om te kiezen voor T-type afvoer van de vloer, balkon wasmachine geïnstalleerd afvoerputje, U-type afvoer van de vloer is traag, het is meer geschikt voor het balkon wasmachine momentane waterstroming situatie, dus het is aan te raden om te kiezen voor T-type afvoer van de vloer . Voor verschil in afvoerverschil tussen balkon en badkamer, hebben we er allemaal een duidelijk begrip van ?! Bij het kiezen van afvoerput, moet u nadenken over welke te kopen, maar kies niet de verkeerde!