Keukenkraan Six Law

- Nov 19, 2017-

In de keuken, de kraan vanwege zijn unieke kenmerken om een ​​centrale positie in te nemen: voedsel na het schoonmaken, pre-dinner maaltijd bekken van boiler kom kalebas pollepel schoonmaken, sorteren, bijna al het huishoudelijk werk zonder de hulp van de kraan en wastafel. Een goede fabrikant van keukenkraankranen zou zes kenmerken moeten hebben: waterbesparing, duurzaam, menselijke aard, gemakkelijk schoon te maken, milieubescherming, gemak, we beschouwen de zes kenmerken van keukentijd 6 wel of niet gelukkig.

Regel 1: waterbehoud

We moeten een conserverende samenleving bouwen, hoe kan het kraanwater worden gerealiseerd? De wasfles van een goede kraan kan de stroming van water vertragen, het water met een bepaalde snelheid laten stromen en de waterstroom vertraagt ​​natuurlijk. De binnenkant van een honingraat kan het water uit het water laten borrelen, je denkt niet dat het water klein is, maar omdat er genoeg luchtbellen zijn, is het handgevoel erg zacht en krachtig.

Regel 2: duurzaam

Of de bibcock van de keuken duurzaam is, de gemoedsgesteldheid om te koken, en dit heeft te maken met de oppervlaktebehandelingstechnologie van de kraanfabrikant. Sommige van de kraanfabrikanten hebben getest onder de zuurtemperatuur van bijna 3 in pH, en vonden dat meer dan vier uur nog intact zijn, wat aangeeft dat het oppervlaktebehandelingsproces erg moeilijk is. Een consument 10 jaar geleden kocht de keukenkraan van de ingebouwde stalen kogelkraan, gebruik nu nog steeds als nieuw, had geen druppel lek en de schade, waarom is dit? Omdat deze roestvrijstalen kogelkleptechnologie kan garanderen dat het openen en sluiten van een half miljoen keer vlot verloopt.

Regel 3: humanisering

Op de markt heeft een kraan fabrikant gerookte trek type keukenkraan, kan putten uit de mondstukpositie de langste 1,5 meter roestvrijstalen slang, rotatie hoek van 360 graden, mondstuk kan gemakkelijk de plaats die u nodig hebt om te wassen of water te bereiken, maak schoon leuk . Dit soort bibcock heeft ook de kolom en de spray twee soorten waterafvoer, volledig moet en de behoefte dat verschillende artikel in de keuken wassen.

Met de groeiende populariteit van thuisvaatwassers kan de keukenkraan van een kraanmaker de vaatwasser aansluiten. De kraan installeerde een drievoudige watersplitter aan de inlaatbuis, die wordt gebruikt om de waterleiding, de warmwaterleiding en de vaatwasser aan te sluiten. Zolang de huisvrouwen gewoon de hendel draaien, kunnen ze kiezen of ze het water in de gootsteen of in de vaatwasser willen laten lopen.

Sommige keukenkranen hebben ook filters die onzuiverheden in het water filteren om de hygiëne van keukenwater te verbeteren.

Regel 4: gemak

Het werk in de keuken vereist vaak beide handen en vaak alleen kleine duimen. Als slechts één vinger de temperatuur en het watervolume van de kraan kan regelen! Nu is er een kraan fabrikant van kraan heeft niet alleen de bedieningsknop om vrij te draaien in de leidende positie heeft ook knoppen, druk op de knop om de vorm van de waterkolom te veranderen, samen met de converteerbare knop het water regelen.

Regel 5: eenvoudig schoon te maken

Chinese kookgewoonten maken dat keukenlampzwart groter is, dus gemakkelijk leiden met olie- en waterschade, een verontrustend probleem opruimen en na veel wassen is het bibcock-oppervlak gemakkelijk glans te verliezen. Oppervlaktebehandeling niet door, als de kraan fabrikant kan vermelden bij het kopen van producten is zeer goed, maar gebruikt voor een periode van tijd, zal verschijnen de plating kleur, valt af fenomeen, dus koop de kraan moet begrijpen de garantieperiode, volgens de algemeen moet niet minder dan drie jaar zijn, kan een kraan fabrikant zelfs kwaliteitsgarantie maken voor een lange tijd.

Regel 6: bescherming van het milieu

Veel gezinnen installeren een softwatermachine, men zegt dat ze bang zijn dat de overmatige hoeveelheden lood in China in drinkwater en een goede kraan sommige onzuiverheden effectief kunnen filteren, in vergelijking met inferieure en gewone kraan kan een goede kraan gebruikers een meer bevredigende beveiliging bieden.