Kennis- en onderhoudsmethoden voor selectie van kranen

- Nov 19, 2017-

Arbeidsverdeling betekent vooruitgang, wat te zien is aan de classificatie van productclassificatie door kraanfabrikanten. In het verleden het type enkele tik is niet in staat om aan alle eisen van de mensen te voldoen, op dit moment op de markt kan worden onderverdeeld in de badkraan, kraan, kraan, keukenkraan drie categorieën, en elke categorie, maar ook volgens de functie, stijl, materiaal en kleur is verdeeld in vele kleine categorieën. Verschillende kranen hebben verbazingwekkende detailverschillen.

In vergelijking met kasten, wastafels en andere grote keukenapparatuur, kunnen kranen als de meest eenvoudige kleine dingen worden beschouwd. Maar kijk er niet naar beneden. Kranen zijn onmisbaar in elk gezin. Mensen streven naar een uitstekend leven wordt ook weerspiegeld in de verschillende tikken op de retrofit. Loop in de kraanfabriek, kleur, stijl, vorm, variëteit enzovoort, allerlei soorten kranen zullen je verblindend maken. Bovendien wordt de classificatie steeds magerder en komt het tijdperk van "één ding met meervoudig gebruik" niet meer terug. Tapkraan is niet alleen een essentiële huishoudelijke benodigdheden, of een integraal onderdeel van de kamerdecoratie, om de ideale kraan te kiezen, wat een universiteitsvraag kan zijn.

Een: kranen zijn niet almachtig

Dubbele uitlaat van badkraan

Deze kraan moet twee uitgangen hebben, het volgende voor de badwaterinjectie en de andere om de douche aan te sluiten. Na het herkennen, moeten we ook letten op de lengte van de kraanuitlaat is iets langer dan de breedte van de rand van de badkuip, om ervoor te zorgen dat het water niet naar buiten zal stromen als de waterinjectie.

Wastafelmengkraan, korte mond

Dit soort kraan komt overeen met de wastafel in de badkamer, wordt gebruikt voor het wassen van kleren, wast het gezicht. Het is dus praktisch en gecoördineerd om een ​​kraan te kiezen die kort en heel laag is, maar u moet voldoende wasruimte achterlaten. Dit type vergrendeling van de kraan, eerst kijken naar het gat van de wastafelkraan montage gat een gat of gaten; als er drie moeten worden genomen tussen de afstand van het montagegat is 4 inch (ongeveer 10 cm), 8 inch (ongeveer 20 cm), dan kunnen we bepalen welke kraan geschikt is

De keukenkraan is lang

Voor het gemak van gebruik, keukenkraan om hoger te kiezen, water mond tot lang, is het het beste om uit te breiden boven de waterafvoer, maar ook de interne structuur kan niet spatten en er is niet veel verschil, maar de kraan fabrikanten hebben keramische klep en rubberen zegel op de zegel, maar het verschil in externe stijl groot. Bij het winkelen, naast het overwegen van persoonlijke voorkeuren, maar ook om het te overwegen met de omgeving, om te zien of het menu te hanteren, 90 graden schakelaar, of kies de spiraalstabiliteitstype meer geschikt, en vervolgens besloten om te kopen.

Twee: beoordelen van kwaliteit hangt af van zien, draaien, luisteren en herkennen

Tapkraan fabrikanten hebben weinig verschil in uiterlijk, oppervlakteafdichting is erg goed, het is moeilijk voor consumenten om de interne structuur van de kraan en de kwaliteit van de spoel te zien, het is niet eenvoudig om de inspectie te openen. Dus, hoe kunnen we het kraanventiel niet openen onder de staat van de aankoopkwaliteit van hard water?

Kijk naar het uiterlijk

Het oppervlakverchromen proces van goede kraanfabrikanten is zeer voortreffelijk, meestal door een paar processen af ​​te ronden. De kwaliteit van de kraan is afhankelijk van de helderheid. Hoe vloeiender en helderder het oppervlak, hoe beter de kwaliteit

Draai aan de hendel

Wanneer de kraan de hendel draait, is er geen overmatige speling tussen de kraan en de schakelaar en schakelt deze gemakkelijk uit en glijdt niet weg. Niet alleen slechte kwaliteit kraan, kloof, groot gevoel van obstructie.

Luister naar het geluid

Het materiaal van de kraan is het moeilijkst te onderscheiden. Goede kraanfabrikanten gieten koper en kloppen geluid saai. Als het geluid knapperig is, moet het roestvrij staal zijn, de kwaliteit is van slechte kwaliteit.

Markeer herkenning

Als je echt geen onderscheid kunt maken, kun je kiezen voor fabrikanten van standaardkranen. Regelmatige producten hebben de merkidentificatie van kraanfabrikanten, en sommige informele producten of sommige kwaliteitsproducten plakken vaak slechts enkele papieren etiketten en moeten zelfs zonder tekenen de aandacht op de aankoop letten.

Drie: kraan verlengt de ervaring van leven vier

Als u een kraan kiest, als deze niet goed wordt onderhouden, heeft dit ook invloed op de levensduur. Dit is ook het meest lastige voor veel mensen. Sterker nog, dit is niet wat moeilijk is, zolang de installatie, het gebruik en het onderhoud van de juiste manier, de werkelijke levensduur van de kraan kan worden uitgebreid, en kan blijven als nieuw.

Ervaar 1, zorg dat je ervaren en gekwalificeerde professionals hebt om te installeren

Als de kraan is geïnstalleerd, moet deze worden vermeden en hard worden geklopt, niet om lijm en andere resten op het oppervlak te cementeren, om de oppervlakteglans van de coating niet te beschadigen. Als het een nieuw huis is, het waterleidingnet is een nieuwe winkel, er zullen zand en andere onzuiverheden in het water zijn, voor de installatie moeten we letten op het verwijderen van puin in de pijpleiding, lange tijd drainage tot de waterkwaliteit wordt duidelijk om de kraan te installeren.

Ervaar 2, stop kracht, sluit niet strikt streng

Veel mensen gebruiken de kraan nadat ze zijn gebruikt om wat kracht uit te oefenen om de kraan af te zetten, wat ongewenst is. Dit voorkomt niet alleen lekkage, maar veroorzaakt ook schade aan de afdichtklep, waardoor de kraan dichtgaat.

Ervaar 3, goede gewoonten garanderen integriteit als nieuw

Om roest te voorkomen, meestal na gebruik om schoon leidingwateroppervlak schoon te vegen; er zijn over het algemeen meer prominente, dus wees voorzichtig bij het hanteren van items niet stoten of op.

Ervaar 4, stroom kleinere, heldere onzuiverheden

Als de waterdruk niet minder is dan 0,02 MPa, als de hoeveelheid water is afgenomen, kan deze in de kraan verstopt zijn. De oplossing is om de sleutel in de wateruitlaat van de kraan te gebruiken, de afdekking van het watermondscherm voorzichtig te schroeven, de onzuiverheden te reinigen en zorgvuldig te installeren, kan in het algemeen hetzelfde herstellen als altijd.