Voorzorgsmaatregelen bij het gebruik van de kraan (1)

- Mar 25, 2019-

1. Verwijder tijdens de installatie alle verontreinigingen in de pijpleiding grondig. Spoelbeschadiging, blokkering, blokkering en lekkage kunnen worden vermeden. Tegelijkertijd moet het oppervlak worden gereinigd zodat er geen residu van bouwmaterialen overblijft.

2. Voor elk type kraanproduct is het niet nodig om overmatig veel kracht te gebruiken bij het schakelen, alleen zachtjes te draaien of te verplaatsen. Zelfs een traditionele kraan vereist niet veel moeite om hem vast te schroeven. Gebruik de hendel in het bijzonder niet als leuning om deze te ondersteunen of te gebruiken. Het product met de schermafdekking voor de wateruitlaat moet worden gedemonteerd en na gebruik gedurende een bepaalde periode worden schoongespoeld om onzuiverheden te verwijderen. Producten met slangen moeten in een natuurlijke rek worden gehouden om breuk te voorkomen.

3, moet de metalen doucheslang van de badkraan in natuurlijke staat blijven, spoel hem niet op de kraan als hij niet wordt gebruikt. Let er tegelijkertijd op dat u bij het gebruik of niet een dode hoek maakt bij de verbinding tussen de slang en het klephuis om te voorkomen dat de slang breekt of beschadigd raakt.

4, na het gebruik van de kraan kan soms ook onvolledige sluiting, lekkage, losse handgrepen, losse verbindingen en lekken, enz. Voorkomen, onder normale omstandigheden, kunnen consumenten hun eigen oplossen.