Voorzorgsmaatregelen bij het gebruik van de kraan (2)

- Mar 26, 2019-

5. Het sluiten van de schroefgestabiliseerde rubberkraan is niet voltooid. Meestal is het alleen nodig om de hendel (handwiel) te verwijderen wanneer het harde voorwerp vastzit in de verzegelopening. Nadat de kap en de klepkern zijn verwijderd, worden de onzuiverheden verwijderd. Het kan worden hersteld naar normaal gebruik wanneer het is geïnstalleerd zoals het is.

6. Als het sluiten van het afdichtmondstuk van de keramische klepplug niet volledig is, kan het harde oppervlak krassen maken op het afdichtingsoppervlak of is de voorspankracht op de klepkern onvoldoende. Als dit de eerste is, kan deze alleen worden gerepareerd door de servicedienst of de professionele onderhoudsafdeling van de kraanfabriek. In het laatste geval hoeft de gebruiker alleen de hendel (handwiel) te verwijderen en vervolgens de spoel iets vast te draaien.

7. Er zijn twee redenen voor de losheid van de hendel (handwiel). Eerst wordt de hendel (handwiel) niet vastgemaakt als gevolg van nalatigheid tijdens de montage, maar draait u de bevestigingsschroef vast. Ten tweede is de hendel (handwiel) slecht geselecteerd, wat voornamelijk het gevolg is van voortijdige oxidatie van de greep van de zinklegering (handwiel) en de klepkernverbinding, waardoor er meer ruimte is door corrosie, en er is meestal geen oplossing. Gebruik daarom niet zoveel mogelijk zinklegeringstelen (handwielen).

8. In geval van lekkage op het aansluitpunt van de straalpijp, wordt dit meestal veroorzaakt door het feit dat het montagedeel niet wordt aangedraaid, net aandraaien. Soms is een kraan perfect in elk aspect, maar na het sluiten is er een gevoel van druipen. Op dit moment hangt het af van de tijdsduur van druppelen, of het druppelende water niet stopt en de hoeveelheid water daalt. Langere druiptijden kunnen soms 4 of 5 minuten duren, met in totaal ongeveer een dozijn druppels. De hoeveelheid water die druipt, is gelijk aan het resterende water in de monding van het mondstuk nadat de waterbron is uitgeschakeld, wat een normaal verschijnsel is.