De kraan moet ook aandacht besteden aan onderhoud

- Nov 19, 2017-

Kraan wordt vaak gebruikt in het huishouden, de goede of slechte kraan is direct gerelateerd aan de sanitaire toestand van huishoudelijk water. Maar veel mensen negeren het onderhoud van de kraan. De kraan is slechts een klein deel van de huishoudelijke goederen, maar als het gaat om problemen, kan het verlies van de familie moeilijk zijn om te berekenen. Het merk van de kraan, inclusief agent om toe te treden en in de groothandel, tap tap tap fabrikanten zijn alles wat we nodig hebben om factoren te overwegen, deze heeft de bepaalde kennis en de moeilijkheidsgraad zou moeten zijn. Hieronder om de manier te introduceren dat water bibcock schoon en kraan onderhoud.

Reiniging van de kraan:

1, de kraan na gebruik voor een lange tijd, zal wat schaal of vuil produceren, dit is een normaal verschijnsel, consumenten hoeven alleen te gebruiken als een schone, natte doek of spons, kan afnemen met een paar speciale schoonmaakmiddelen, het uiteindelijke oppervlak moet worden verwijderd. Doop de tandpasta in een zachte tandenborstel of veeg hem voorzichtig af met de tandpasta. Kan het water schaal, vet, laat de kraan oppervlak schoon helder twee, kraan onderhoud manier.

2. Het schoonmaken van de kraan lijkt eenvoudig, maar weinig mensen doen het voorzichtig, waardoor het schoonmaken van de kraan moeilijk wordt. Het reinigen van de kraan vereist verschillende manieren om de kraan te reinigen en de reinigingsintensiteit is anders. Bijvoorbeeld de kraan van galvaniseren oppervlak, kan gekookt water gebruiken om wasmiddel te mengen om schoon te maken reinigt, kan zelfs gebruik maken van een aantal sterke om te gaan olieachtige decontaminatie was product onderneemt reiniging. Maar de kraan op houtoppervlak kan niet zo "eenvoudig en bruut" zijn.

Kraan onderhoud:

1. De installatie van de kraan moet worden uitgevoerd door ervaren en gekwalificeerde professionals. Soms ben je groothandelsprijzen rechtstreeks aan de fabrikant van de kraan met kraan, de prijs is relatief laag, maar niet de deur om installatiedienst te helpen, dus we moeten letten op tijdens de installatie, de kraan moet proberen niet en hard tegen te kloppen, don niet wachten op cement, lijm residu op het oppervlak, om de oppervlakteglans van de coating niet te beschadigen. Verwijder het materiaal uit de buis en installeer de kraan.

2. Voor de kraan in de badkamer moet de slang speciale aandacht besteden aan de gebruikspatroon. Sommige bewoners wikkelen de slang op de kraan, waardoor de slang kan breken of kan beschadigen.

3, kraan onderhoud moet goede gewoonten te houden bij het gebruik, wanneer ingeschakeld en uit de kraan niet te hard, hoeft alleen maar handig te draaien, met geweld zal de afsluiter klep van de kraan te beschadigen, leiden tot de kraan is laks, lekkende situatie.

4. In het dagelijkse leven, niet alleen de kraan schoonmaken, maar ook regelmatig onderhoud nodig hebben. Vooral voor de kraan in de badkamer, regelmatige reiniging onzuiverheid nodig, kan de agent een kraan en een goede after-sales bezoeken, sommige direct aan de kraan fabrikanten zoals wat ik net zei dat de kraan in de groothandelsprijs, niet de after-sales service, dit soort situatie moet meer aandacht besteden aan het onderhoud van de kraan, om te zorgen voor het normale gebruik van de kraan. Omdat als gebruik na een periode van tijd, de kraan waterdruk onder de voorwaarde van niet minder dan 0,02 mpa, er zal de wateropbrengst daalt, en zelfs verschijnen het fenomeen van waterverwarmer flameout, verwijder onzuiverheden, zodat gewone generaal kan herstellen.