The Kitchen Sink, The Faucets Is Sterilized

- Nov 19, 2017-

Het leven zit vol met bacteriën, en soms is het schoon en verbergt het veel ziektekiemen. Het moet focussen op de bacteriën. Dus waar is de beste plaats om bacteriën in je leven te krijgen? Het antwoord is de keukentap en gootsteen.

De gootsteen is naar verluidt meer dan een half miljoen bacteriën, duizend keer het aantal bacteriën in de badkamer. Dit komt omdat de gootsteen vochtig is en vaak afval en als het niet snel opruimt, groeien de kiemen in een verborgen spleet. Dit betekent dat gerechten, keukenbenodigdheden en zelfs handen kunnen worden besmet. Daarom moet het keukenafval op tijd worden afgezet, bij voorkeur op dezelfde dag, om bacteriële proliferatie te voorkomen.


De gootsteen in de keuken, de kraan wordt dagelijks gebruikt om de periferie vochtig te maken, wordt de ideale plek waar bacteriën groeien. Als per ongeluk vervuild handen of bibcock van voedselbesmetting, zoals de slechte gewoonten van veel mensen, zoals waterkraan direct doorspoelen rauw vlees, water splash, bacteriën is een van de meest op het rauwe vlees. Op deze manier vermenigvuldigen de bacteriën zich in de kraan en vormen uiteindelijk een microbieel membraan om zich eraan te hechten. Het microbiële membraan zal afbreken en vallen in voedsel en gerechten, waardoor de gezondheid van de persoon in gevaar wordt gebracht.


Het is duidelijk dat de keukenbacteriën verrassend groot zijn, wat de gezondheid van mensen ernstig kan aantasten, waardoor we de keukenkraan, gootsteen enzovoort moeten steriliseren. De sterilisatiemethode is eenvoudig, minstens één keer per week wordt het verdunningsmiddel of desinfectiemiddel gebruikt om de gootsteen, de kraan en de afdichtring van de koelkast te reinigen en het keukenafval wordt dezelfde dag geleegd. Gebruik een keukenhanddoek om de afwas te drogen en was de gerechten twee keer per week met warm water en desinfectiemiddel.